Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Korisni nokti

Znate li što su nokti? Znate li kako se jedan nokat razlikuje od drugog ili ne?

Apsolutna većina ljudi uopće ne shvaća koliko je širok raspon noktiju. Čini se da je jedina funkcija noktiju pričvršćivanje dvaju drvenih praznina. Možete ih koristiti za objavljivanje slika. Pri tome se završava funkcionalnost čavala za prosječnog stanovnika kamene džungle. Zato ćemo sada razmotriti sve glavne varijante ovog zatvarača.

Dakle, prvo mjesto u popularnosti zauzimaju obični nokti. Imaju okruglu kapu i šiljati kraj i duguljasto "tijelo". U pravilu, kapa je malo gruba. To se radi kako bi se povećala stabilnost i trajnost spojnih elemenata. Izradite slične građevinske proizvode od čelika. Za čavle prilagođene za pričvršćivanje kamenih obradaka koriste se otvrdnute legure. Nehrđajući metali su pak potrebni za pričvršćivanje na brodovima.

Metalni limovi čine specijalizirane čavle četverokutnim oblikom presjeka. Takvi zatvarači stvoreni su za zidove posebnih vrsta, tako da se ne mogu naći u svakom domu.

Velike kape su posebnost krovnih čavala. Nokti za namještaj opremljeni su malim čepovima, budući da bi svi pričvršćivači trebali biti što manje primjetni za vlasnika.

Broj pričvrsnih elemenata ima dva poklopca. Sam nokat je zaboden do prve kapice. Drugi olakšava proces izvlačenja proizvoda iz učvršćivača. U pravilu se ti nokti koriste za jačanje privremenih struktura.

Konačno, čavlići dulji od 15 cm nazivaju se "štakama". Međutim, gotovo je nemoguće udovoljiti takvom hulku u kućama, jer se funkcionalnost kopče razlikuje od opsega njegove kućne uporabe.

Pogledajte videozapis: Minecraft: Preživljavanje #5 - KRIPERI SU KORISNI [60 FPS] (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar