Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Odbitak za kupnju stana - do 3 milijuna rubalja.

Prag od iznosa od kojeg se odobrava odbitak poreza na imovinu povećat će se s 1 na 3 milijuna rubalja.

Zastupnici sastavljaju izmjene i dopune poreznog zakona, povećavajući prag za iznos od kojeg se odobrava odbitak poreza na imovinu, od 1 do 3 milijuna rubalja.
Sada maksimalni iznos poreza na osobni dohodak, koji građanin koji je kupio imovinu (bez obzira na njegovu vrijednost), bit će nadoknađeni iz proračuna, je 130 tisuća rubalja. (13% od maksimalnog iznosa odbitka od 1 milijun rubalja.).
"Planck u iznosu od 1 milijun rubalja može biti ekonomski opravdano za male gradove, gdje cijene nekretnina nisu tako visoke kao u milionima gradova.
Za velike gradove, veličina poreznih odbitaka bi trebao biti oko 3 milijuna rubalja. ", - rekao je inicijator amandmana, zamjenik predsjednika Odbora za državnu dumu o energiji Ivan Grachev.
Prema riječima predstavnika vlade u Ustavnom sudu, Mihaila Barsčevskog, vlada predlaže usvajanje zakona kojim se povećava odbitak na 1,5 milijuna rubalja. Ministarstvo financija se protivi ovoj inicijativi.
Izgubljena proračunska sredstva povezana s odredbom o odbitku, prošle godine iznosila je oko 40 milijardi rubalja., Rekao je izvor u Ministarstvu financija.
Povećanje veličine odbitka dovest će do još većih gubitaka, kazao je dužnosnik.

Pogledajte videozapis: Words at War: Mother America / Log Book / The Ninth Commandment (Lipanj 2019).

Ostavite Komentar