Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Tipkovnica - sitnica, ali korisna

Koji su ključevi, pregled zanimljivih ideja za samo-inkarnaciju.

U svakom apartmanu i svakoj kući namještaj uključuje ne samo namještaj i dekor, nego i funkcionalne i ukrasne sitnice koje utječu na ukupnu percepciju. Ove korisne stvari mogu uključivati ​​čuvare ključeva - da, sasvim je moguće bez njih, ali ako su dostupne, ne samo da se štedi puno vremena (redovito traganje za dragocjenim svežnjem više nije potrebno), nego i unutrašnjost hodnika.

Raznolikost modela i oblika

Ono što su nositelji ključeva jasno je iz naziva, ali svi su podijeljeni u dva tipa: stacionarni su obično smješteni u hodniku, pored ulaznih vrata, a mobilni se nose sa sobom. U drugom slučaju, ovo je neka vrsta ravnog novčanika, ali je za ključeve. Namijenjen je zaštiti sadržaja torbica, torbica i džepova od oštećenja koje mogu uzrokovati oštre rubove ključeva.

Stacionarni čuvari ključa podijeljeni su u dvije vrste:

  • otvorena - izrađena u obliku polica raznih oblika s otvorenim kukama;  • zatvoreni - izrađeni u obliku kuća ili kutija u kojima se kuke za ključeve nalaze iza vrata.


Također stacionarni držači ključeva su zidni (viseći) i stolni.

Kakva će biti ključna kuća i kakav će oblik zauzeti, ovisi samo o fantaziji - drvenoj, metalnoj, staklenoj, tekstilnoj; rezbareni, lijevani, kovani, pleteni ili ušiti. Ako u našim hodnicima koristimo domaćice samo po želji, često ih podcjenjujući, onda u poduzećima, u hotelima i uredima oni su atribut kontrolne točke ili registra.

Samostojeći ključni čuvari

Ako postoji čak i minimalan skup alata i materijala koji ne zahtijevaju čvrste financijske injekcije, možete dobiti ekskluzivnu ključnu kuću na izlazu, koja će ukrasiti kuću.

Likovi od šperploče

Izvorna domaćica u obliku kuće može se izraditi električnom ili ručnom ubodnom pilom - to će potrajati dulje s ručnom, ali s obzirom na malu veličinu, sasvim je moguće. Osim želje, trebat će vam:

  • iverica;
  • ljepilo za stolar (za jednu od opcija);
  • brusni papir (fino zrnati brusni papir);
  • dekorativni zaštitni premaz (lak, mrlja, boja, azurno, specijalno ulje ili vosak).

    Takva domaćica može biti napravljena s prorezom - u debelom sloju šperploče izrezati brojke na uzorku na pola dubine; tim - u dva dijela, na podnožju zalijepite prednji dio s izrezanim utorima. Osim toga, najjednostavnije varijacije na temu je rezanje figura. Osim ovog oblika, možete nacrtati gotovo bilo koju sliku, sve dok ima lica za fiksaciju. Nakon rezanja sva lica su temeljito polirana tako da ne ostane oštrih i odrezanih rubova. Također uglađen glavni lik i male. Zatim su osnovni i ključni prstenovi prekriveni odabranim zaštitnim sastavom.

Umjesto metalnih prstenova za ključeve mogu se vezati kožne ili tekstilne vezice.

Ključevi obiteljske šperploče

Najčešće, šperploča se koristi za proizvodnju domaćica iz dva razloga - to je lakše obraditi od polja, i pouzdanije u radu. Drvo ne može biti dovoljno suho i pukotine s vremenom, i šperploča od takvih problema osiguran način proizvodnje. Drugi materijal, bez unutarnjih naprezanja, je štit za namještaj, ali ga je teže upravljati, a košta puno više. Međutim, zašto ne potrošiti novac da bi obiteljska domaćica. Kao iu prethodnoj verziji, glavni alat će biti električna ubodna testera, također ćete trebati brusni papir za brušenje i premazivanje tako da vješalica ključa ne izgubi svoj izvorni izgled tijekom uporabe.Osim toga, morate kupiti kuke, broj ovisi o broju kućanstava, i zatvarači. Ako je prezime dugačko, možete učiniti bez vinjete, a ako je ime kratko, ili je obitelj velika, možete dodati uvojke sa strane.

Ako imate vještine za rukovanje slagalicom, izrada takve suspenzije neće otežati, inače možete zadržati fokus, ali olakšajte oblik.

Ključni noževi od čvorova

To su praktički slobodni držači, dovoljno je pažljivo gledati na noge i strane dok hodate. Glavni uvjet je kuja tvrdog drva kao što je hrast i prisutnost nekoliko čvorova na grani. Ako volite suhu orah, a nema niti nekoliko čvorova, možete dodati metalne kuke ili jednostavna sidra. Ploča mora biti dovoljno debela da se ne rasprsne pri pričvršćivanju na zid i umetanju kuka.Postoji mnogo varijacija na temu, a takva ključna kuća neće odgovarati svakom interijeru, ali ako se zagonetka s ovim trikom mlađega potomstva, njegova vrijednost automatski povećava, a korisne vještine će se pojaviti ili ojačati u djetetu.

Lopta s lopticama

Ako nema takvog orezivanja kod kuće, drveni deržak za rukotvorine prodaje se u bilo kojoj hozmage, stajati izvedivo, a od njih možete napraviti ključeve za sve rođake.

Duljina obratka odabire se na temelju broja ključeva koje treba držati, ali u prosjeku je dovoljan segment od 25-30 cm. , Što se tiče kuglica, one se mogu zamijeniti različitim kuglicama, uključujući i keramičke, ako okretanje drvenih kocki ne funkcionira.

Čuvar ključa može biti bilo kojeg oblika, veličine i raspona boja, čak i ako se uklapa u unutrašnjost, ako, naravno, nema potrebe da bude akcentna zona.

Držači ključeva za stolna računala često se nalaze u hodnicima na kutijama za cipele. I kako raditi s šperploča kako bi zanimljiva stvar sa svojim rukama - u članku o rezanje od šperploča. U videu - kako napraviti originalnu igračku za božićno drvce.

Pogledajte videozapis: NAJJACI GAMING PC NA BALKANU-I7 6700K,GTX 1080-cijena sitnica-6, € (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar