Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tapacirani namještaj

Čini se da je izrada namještaja vrlo teška, a taj zadatak nikome nije dovoljan. Međutim, ako se ne bojite poteškoća i spremni ste poslušati savjete članova foruma, možete biti ponosni na stvaranje vaših ruku.

Tapacirani namještaj u svakoj sobi stvara atmosferu udobnosti i udobnosti. Osobito u zemlji, nakon napornog radnog dana, lijepo je zaroniti u opuštajući zagrljaj kreveta, kauča ili fotelja. Naš forum je više puta tvrdio da pravi vlasnik neće donijeti elegantan i dobar namještaj iz trgovine u seosku kuću: on će to učiniti sam. Nudimo upoznavanje s novim iskustvom ljetnih stanovnika.

stolice

Kako bi uštedio vrijeme za proizvodnju fotelja, leon42 je kupio gotovu tvorničku ploču 180x40 - suhu i planiranu. Namještaj leon42 učinio je za drugi kat seoske kuće. Uzimajući u obzir činjenicu da će stolice morati biti uvedene u šaht oko metar po metru, veličina jednog proizvoda planirana je 90x90x90 cm, a visina naslona za ruke - 52 cm.

Vlasnik je učinio praznine na sljedeći način: označio ih je, samovoljno ih uklonio sa strane, oponašajući sirovu ploču. Zatim se sve izgladi brusilicom. Nakon izrezivanja naslona za ruke i obrade pomoću glodala pomoću polukružnog noža. Tako su obrađeni svi detalji.

U praznine u mjestima pričvršćivanja bušenih rupa. Budući da su veze bile planirane na klinovima, ispod očiju - vidio sam ga s ubodnom pilom. U naslonima za ruke ispod forumanina napravili su ruter za gnijezda ispod nogu i izbušili ih za kolËie. Položaj njihovog mjesta zabilježen je na krajevima nogu. Tada se ispostavilo da kolËii nisu dobro stajali, pa sam ga morao pričvrstiti samoreznim vijcima i prikriti poklopce drvenim čepovima.

Svi elementi su bili sastavljeni, leon42 je stavio konstrukciju na razinu, izmjerio donji dio između nadvoja ispod sjedala, nakon čega je stolica rastavljena. Skupljajući donje vrpce, pričvršćene na vijke, prerušene kape. Zalijepio je prečku koja drži mekani dio.


Kako bi se osiguralo da se jastuci ne pomiču tijekom rada, leon42 nudi stavljanje čičak dna.

Zaključno, drveni dijelovi proizvoda bili su "stari". Vlasnik je sve pokrio s dva sloja impregnacije od drva i lakom za parket koji je razrijeđen bijelim alkoholom kako ne bi obojio teksturu drveta. Naručio je jastuke i pokrivače. U budućnosti, forumchanin je napravio cijelu spavaću sobu na stolicama u istom stilu: lijepi bračni krevet, stol, noćni ormarići, police i mali stalak. Dnevni boravak sa svim tim namještajem možete pogledati ovdje.

sofa

Još jedan član foruma, Lom, kupio je gotove navlake za tapecirani namještaj (sofe, fotelje, podstavljene stolice i jastuke) po povoljnoj cijeni. Model trostruki kauč pogledao je u trgovini. Podnožje kauča napravio je od starih vrata, leđa - iz dvanaeste šipke, savijena sa savijačem za cijevi.

Materijali i troškovi:

  • presvlake - 1400 rubalja;
  • sintepukh - 500 rubalja;
  • pjenaste gume - 7500 rub.;
  • naslon za leđa - 600 rubalja;
  • noge - 1000 rubalja;
  • boja 400 rub.

Ukupno: 11.400 rubalja i tri dana rada. U trgovini slične slušalice koštaju 78960 rubalja.

Jastuci na kojima sjede, Lom od različitih slojeva pjenaste gume: donji dio - od tvrdog, debljine 150 mm - marke HS3542; na njega je položena elastična pjena debljine 50 mm oznake HR3535; od gore - sintepukh dati jastuk voluminozan oblik i tako da tkanina ne bora kao što se diže.

Debljina jastučića je bila 200 mm. Leđa su izrađena po istom principu, ali korištenjem mekše pjene gume HS3030 debljine 150 mm i HS2520 - 50 mm (25 gustoća, 20 je mekoća). Da bi pjena mogla lako ući u korice, Lom je omotao krpom - koristeći stare zavjese od tila. Armatura je ukrašena brusnim papirom i obojana iz spreja.

U proizvodnji tapeciranog namještaja, važno je odabrati pravu gumenu gumu: ona mora biti gusta i ne jako tvrda. Poliuretanska pjena gustoće najmanje 28 kg / m 3 koristi se za naslone i naslone za ruke, 42 kg / m 3 za leđa, 30–35 kg / m 3 za madrace i 45–48 kg / CBM

Prema materijalima sudionika foruma "Kuća i kućica"

Pogledajte videozapis: Oglavina Brčko BIH visokokvalitetni tapacirani namještaj po mjeri proizvodnja prodaja 049591313 (Listopad 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar