Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Najviša krava na svijetu

Krava je nešto manja od dva metra, a po karakteru vedrog psa udara u Guinnessovu knjigu rekorda

Krava Balsom iz američke države Illinois udario je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveću kravu na svijetu. Balzam je zaista ogroman: visina u grebenu doseže gotovo dva metra (193 centimetra). A Bals teži nešto manje od tone - 900 kilograma.

Krava je u vlasništvu američke Patty Hanson iz Illinoisa. Žena je znala da će Balsom biti zvijezda.
"Prije mnogo godina, rekao sam ocu o tome, i zahvaljujući zapisniku, moja krava je to postigla"Patty kaže. Žena kaže da joj je najdraža od samog početka života bila drugačija od ostalih teladi."Moj je otac kikotao Balsu, ali se onda povukao prema njoj, pa je ostala kod kuće, na farmi, među našim brojnim kućnim ljubimcima.- kaže.

Prema Patty, svi veterinari su bili zapanjeni veličinom krave, njezinim ogromnim kopitima. Stoga su članovi obitelji i američki prijatelji uzeli kravu na fotografiju i video i zajedno s prijavom za zapisnik poslali snimke stručnjacima Guinnessove knjige rekorda. Stručnjaci Službe za zdravlje životinja izmjerili su i službeno potvrdili veličinu i težinu krave.

Stručnjaci Knjige rekorda već su održali službenu fotografiju, a nedavno je Peggy dobila e-mail koji potvrđuje da je njezin balzam i istina najveći na svijetu.

Amerikanac voli svoj odjel. Kaže da Balsom razumije sve kao pas, ali, naravno, obrastao pas. Ona voli da ova krava tjera ljude da se osmjehuju i pozitivno zrače. Patty želi što više ljudi znati koliko je neobična njezina krava. I sada se Amerikanka može pohvaliti svim promatračima da gledaju najvišu kravu na svijetu!

Sada će Patty napisati dječju knjigu o životu i avanturama Balsa.

Na našem forumu postoji ogranak posvećen podizanju krava u inozemstvu, pridruživanje raspravi //www.thewick.info/threads/136071/. I o tome kako pokrenuti vlastiti LPH, kako odabrati životinje i kako se brinuti za njih, pročitajte ovdje // http://www.newshouse.ru/page.php?id=5027.

Pogledajte videozapis: Govedo Murrah daje deset puta više mlijeka (Ožujak 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar