Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Drovyan iz otpada

Svaka kućica ima ostatke građe (kuće, šupe, itd.). I tako da ne trunu bez zbrke, nudi vam se mogućnost gradnje drva za otpad iz otpada

Od različitih faza izgradnje kuće i drugih zgrada, * Sasha * ima mnogo ostataka, šipki i druge rezane građe. Da ih ne bi bacili, odlučio je izgraditi drvarnicu od njih, i pod istim krovom s garažom. Garaža je obična, a željezni krov je izoliran i obložen pocinčanim čelikom. I istodobno produljiti krov i graditi
izgradnja
Odlučio je koristiti 4 pocinčane cijevi za vodu d-100 mm kao temelj. Sahranio ih je na dubini od 1300 mm, a iznad zemlje podigli su se na 200 mm.
Zatim zavareni na cijevi regulatora za stupove, koji se koriste u izgradnji log kuća. To su dvije ploče koje su odvojene snažnim vijkom i maticom. Gornja se ploča uz pomoć matice podiže ili pada.

Iz šipke 150 x 150 mm. sagradio je okvir i pričvrstio ga vijcima na gornju ploču kompenzatora. Koristim ojačane pocinčane kuteve, pričvršćuje vertikalne stupove od 150x50 mm ploče pričvršćene samoreznim vijcima na drveni okvir.
Gornji dio rebrastih zavojnih ploča 150x50 i 100x40 mm. Instalirani rogova na veličinu krova garaže od ploča 150x50 mm. Kao što bi i trebalo biti, izradio sam letvu od dasaka 70x30 mm.
Ispalo je da su sanduci u garaži i krov šupe bili uobičajeni. Na njega su pričvršćeni limovi od pocinčanog valovitog lima. Za završnu obradu drva je korištena rabljena obloga. Napravljeni su veliki zazori za dobru ventilaciju.
Pod je bio položen na polupansion, koji je bio presavijen na pola. Između podnih dasaka ostao je potreban prostor za prozračivanje.
Tijekom gradnje, sve ploče su tretirane antiseptikom u tri sloja, au dva sloja s Penotexom, a na vrhu u dva sloja s lakom za jahte. Krovna letvica prekrivena je bijelom bojom u dva sloja.
Višeslojna obrada drva potrebna je kako bi se zaštitili od buba koji se pojavljuju u drvu.
Troškovi izgradnje
  • Kompenzatori 4 komada - 1 500;
  • Pocinčana cijev - 1 000 rubalja;
  • Učvršćivači - 500 rubalja;
  • Valoviti lim - 900 rubalja;
  • Boje, lakovi, antiseptik - 3 000 rubalja.
Ukupno: - 7.000 rubalja.
Objavio sudionik foruma "Kuća i kućica" * Sasha *
Urednik: Roman Adamov

Загрузка...

Ostavite Komentar