Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Alternativa loncima za cvijeće

Babyllon Bowl je hortikulturna inovacija koja pruža jednostavnu i jeftinu alternativu tradicionalnim vješalicama, kutijama za cvijeće i loncima za cvijeće.

Sustav ugradnje lonaca za cvijeće Babyllon Bowl je jednostavan za rukovanje, pouzdan i ima atraktivan izgled.

Babyllon Bowl daje vašem vrtu ljepotu i eleganciju. Za razliku od visećih košara, posuda s cvijećem podupire se odozdo, što je čini stabilnijom, a ne ljulja se na vjetru.

Babyllon Bowl je napravljen od čelika, prekriven slojem plastike, koji ne dopušta da hrđa, i produžuje njegov vijek trajanja.

Instalaciju Babyllon Bowla možete završiti u roku od nekoliko minuta, jer vam dizajn olakšava organiziranje rada, a vaše cvijeće preuzima izgled profesionalno zasađenih biljaka po završetku instalacije.

Kada završite, dobit ćete loptu biljke, a onda ćete vidjeti ljepotu vašeg cvijeća, a ne samu košaru.

Svaka košara Babyllon Bowla sjedi na čeličnoj šipki, ona se slobodno okreće, tako da sve vaše biljke dobivaju svjetlo i vodu koja im je potrebna ravnomjerno.

Babyllon Bowl je lako premjestiti, na primjer, ako ga trebate preurediti u sjeni, ili ako ćete biti odsutni nekoliko dana. Jednostavna ugradnja, praktičnost, elegantan izgled, materijal, bez sumnje, daje prednost Babyllon Bowu preko lonaca za cvijeće i visećih košara.

Ovisno o lokaciji boja, postoje četiri modifikacije Babyllon Bowla: duga, srednja, stolna i viseća (koja je pričvršćena na zid).

Pogledajte videozapis: Цветочный горшок/кашпо из пластикового ведерка. Декор цветочного горшка (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar