Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Šivanje zabata

Kada gradite kuću, trebate postaviti krov što je brže moguće kako kiše ne bi natopile konstrukciju koju gradimo.


Kao takva šipka, korištena je ploča od 25x100, iako se u načelu mogla raspasti na pola na širokom dijelu, kako bi se uštedio materijal. Tog sam dana bio na poslu, a momci su imali slobodan dan i već su prikucali ove rešetke. Pa, nemojte sada otrgnuti, bilo je potrebno raspraviti sve ranije.
Kao paropropusna membrana, koristio sam polipropilenske listove veličine 1000x15000. Bile su minirane cvjetanjem ogromnih vrećica ispod škroba, koje koristimo u proizvodnji za pripremu ljepila za valoviti karton, foto 3. Budući da je postojala sumnja u paropropusnost ovog materijala, ali se uopće ne pušta voda, odlučeno je da se malo promijeni. odnosno probijte cijelu površinu rupica.
Zbog toga je napravljena prilagodba kako bi se ubrzao taj pomalo zamoran posao. U ploči od 15 mm šperploče, veličine 300x1000, čavli su bili zapakirani 2.5x50, s dvije ručke na suprotnoj strani šiljaka. Na 50x50 kvadrata postavljen je sloj šperploče, na presjeku crta izbušene su rupe bušilicom od 2 mm, a čavlići su već bili zabodeni u te rupe. Samo udaranje čavla u debelu šperploču bez prethodnog bušenja nije posao za osobe slabog srca, ali ako ih ima nekoliko desetaka ... I ova adaptacija napravila je rupe u polipropilenu.

Isprva je napravljena plima i pribijena iz brušene i brušene ploče 25x100. Za oblaganje je korištena obloga komore za sušenje veličine 19h85h6000. Budući da je napravljeno horizontalno šivanje, važno je pravilno postaviti oblogu. Mora biti postavljen sa šiljkom prema gore. Tako zabodove zabijamo u cijelosti, slika 4, 5. t


Pogledajte videozapis: Inspire Video Tečajevi - . Šivanje patenta - skriveni (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar