Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Revolving domovi postaju sve popularniji.

Masovna izgradnja rotirajućih kuća bila je jedna od prvih koja je pokrenula tajlandsku tvrtku.

Masovna izgradnja revolving kuća bila je jedna od prvih koja je pokrenula tajlandsku tvrtku. Okrugla kuća ima mnoge prednosti. Za vrijeme prijevoza zauzima malo prostora, pogodna je za montažu, a zbog činjenice da se ne oslanja na široki temelj i počiva samo na vertikalnoj aksijalnoj strukturi, također je otporna na potres. Poseban aerodinamički profil omogućuje kući da izdrži vjetrove do 70 metara u sekundi! I moram reći da je lakoća glavni adut Sunspacea: iako je za njegovu rotaciju potreban motor, možete pretvoriti kuću pod moć dva ili četiri osobe.
Međutim, suptropska udobnost je stvar ukusa, a ako ste navikli na urbane krajolike sa svojim poslovnim zgradama, onda je bolje, naravno, smjestiti se u kući rotirajuće kuće, koju su izumili Amerikanci Al i Janet Johnston. To je prilično prostrana zgrada promjera 24 metra. Može skrenuti u vremenu od pola sata do jednog dana, što za tu svrhu ne zahtijeva više od tri konjske snage.
Na primjer, sasvim obični hirovi - sunčajte se na suncu cijeli dan ili se divite zalasku sunca i zore - nije lako kombinirati sa željom da ne izađete iz kuće. No, ako živite u Sunspaceu, trebate doprijeti do upravljačke ploče - i moći ćete uživati ​​u suncu, hladnoći u hladu, dok boravite u istoj sobi. Dobro, ako ste i strastveni cvjećar, onda sigurno ćete uskoro postati vjeran pristaša rotirajućeg stanovanja.
Rotirajuće kuće različitih tvrtki imaju mnogo zajedničkog; prisutnost aksijalne strukture (oko koje se odvija rotacija), male težine (od nekoliko posto do trećine težine obične kućice), autonomni izvori energije (uglavnom kao hitne, iako, na primjer, u Sunspaceu solarni paneli mogu imati vodeću ulogu u osiguravanju kuće struje). Rotacija se kontrolira računalnom opremom i počinje ili završava na zahtjev stanara. Ostatak - broj katova, dizajn, materijali - odabran je po želji.

Na temelju "Tko će graditi kuću?"

Pogledajte videozapis: NYSTV Christmas Special - Multi Language (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar