Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Autorski dekor: žbukanje i bojanje

Kod kuće - kao ljudi: drugačije lice je utisnuto u memoriju za život, ali većina - odmah zaboravljena. Isto vrijedi i za kuću: žurno prolazite automobilom, gotovo okrećući vrat i žureći da sve detaljno pregledate, a vi nećete gledati na stotine drugih

A tajna je jednostavna: baš kao lice, čiju ljepotu nadopunjuje unutarnje svjetlo, teško je zaboraviti kuću u koju se ulaže mnogo duše i individualnosti. Ukrasne boje i žbuke nevjerojatan su alat za kreativnost i samoizražavanje. Kako ga najbolje iskoristiti? Tražimo odgovor s TheWick!

Članci:

Idealni zidovi: boja i žbuka. Ne tako davno smo zidove ožbukali samo tako da su kasnije tapete ležale na njima ravnomjernije. Sada uz pomoć žbuke i boja možete stvoriti elegantan i elegantan dekor. Interijer s površinom zrcala, s metalnim učinkom, mramoriran ... Stručnjaci govore kako možete transformirati svoj dom uz pomoć modernih materijala.

Kemičar kod kuće: kompozicije za obradu metala. Nastavljamo niz recepata kompozicija koje možete sami pripremiti. Ovaj put ćemo govoriti o odmašćivanju i bojanju metalnih proizvoda, kao io zaštiti od hrđe.

Primjena boje: najčešće pogreške. Što samo materijali i tehnologije nisu zastupljeni danas na građevinskom tržištu! Ponekad domaći graditelji moraju svladati novi proizvod u pokretu, praveći pogreške. Razgovarajmo o najvažnijim.

Žbuka. Prilagodbe, redoslijed izvođenja radova. Priprema zidova za završnu obradu je odgovorna stvar. Da bi zidovi bili glatki i bez mrlja, morate znati koje alate i tehnologije koristiti. Učimo kako žbukati: za dekorativni ukras, također je koristan!

video:

Različiti načini dekorativnog premaza OSP-ploča. OSB ili OSB ploče su prikladne za uređenje zgrada i proizvodnju namještaja. Na prvi pogled, ovaj materijal je prilično nezgodan. No, može se dati estetski izgled. OSP-panel obogaćujemo pomoću boja i lakova za drvo!

Dekorativno slikanje zidova, dizajn. Zidovi se mogu obojiti na različite načine. Slikarsko djelo profesionalnog kolorističkog umjetnika prava je umjetnost. Učimo sve tajne dekorativnog slikarstva!

Ploče za bojenje namještaja. U pojedinostima. Kako slikati namještaj - tako da se slika gotovo ne razlikuje od tvornice? Stolar Alexander Kholodnikov dijeli njegovo profesionalno iskustvo.

Profesionalna obrada drva. Izgradnja drvene kuće je samo pola bitke. Jednako je važno pravilno ga tretirati kako bi se zaštitila od bilo kakvih vanjskih utjecaja. Što se koristi impregnacija, kako dobiti željenu boju i postići željenu konzistenciju, kako primijeniti zaštitne spojeve, kažu stručnjaci.

Novosti:

Novine na tržištu dekorativnih premaza učinit će vaš dom lijepim. Prozirni zidovi, venecijanski žbuka, kameni prah, emajl bez mirisa, ulje za pod, temelj za pouzdano prianjanje završnog materijala na podlogu ... thewick.info pronašao je za vas najnovije inovacije u području dekoracije i zaštite vašeg doma.

Ukrasno slikanje zidova: zanimljive ideje. Postoji mišljenje da oslikani zidovi izgledaju dosadno i nezanimljivo u usporedbi s tapetiranjem. Pregled kreativnih ideja i dizajnerskih tehnika dokazat će suprotno. Razgovarajmo o tome kako kombinirati nekoliko boja i uzoraka kako bi interijer bio jedinstven.

Metalna boja. Utopija je postala stvarnost.Je li moguće obojiti metal vodenim disperzijskim bojama? Čini se - ne, jer se željezo brzo oksidira u prisutnosti vode. A ipak, možete. Naravno, ako koristite specijalizirane materijale s antikorozivnim svojstvima i dobrim prianjanjem.

Venecijanska žbuka. Riječ "žbuka" u mnogim ljudima povezana je s debelom sivkastom masom, koja se nanosi na zidove, poravnavajući ih. Međutim, čak su i stari Rimljani došli do žbuke, koja je po svojim dekorativnim kvalitetama toliko dobra da sama služi kao završni sloj, oponašajući vrijedne vrste raznih završnih materijala. Pričamo o nevjerojatnim svojstvima venecijanske žbuke.

Tema na forumu:

Izvješće o žbuki fasade kuće plinskog silikata. Da bi vaš dom bio jedinstven, vrlo je jednostavan - uz pomoć dekorativne žbuke. Sudionik foruma "House and Dacha" dmitry0876 predstavio je svoje izvješće o ožbukanim fasadama kuće iz blokova plinskih silikata.

Gumena boja. Tko ga je koristio, koje recenzije? "Pogled je pristojan, cijena je jeftina - što je to novo?" - pomislila je Stafa i pitala korisnike foruma. Može li se s tom bojom pokriti pod u kući, vrijedi li obojiti fasadu? Proučavamo recenzije onih koji su uspjeli iskoristiti ovaj materijal.

Kako pokriti kuću iznutra, tako da stablo "udiše"? Pred članom Pribsklade bilo je pitanje o liječenju i slikanju kuće iznutra. On bi to želio prikriti, "da ne zapečati strukturu stabla." No, sve vrste lakova, voskova, boja sugeriraju nepropusnost premaza. Članovi foruma govore o tome kako napraviti zidove "disanjem".

Kuhanje i primjena recepata. "Dovoljno da nahranimo brandove!" Poziva na sadera 4. Stoljećima su sami materijali od boje i laka, impregnacije, antiseptici. " Članovi foruma pamte recepte predaka.

Pogledajte videozapis: Bojan Pajtić - Demokratska opozicija neće pristati da bude dekor u Vučićevoj autokratskoj vladavini! (Listopad 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar