Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Ograda od valovitog. završetak

Nakon postavljanja ogradnih stupova, skven se počeo učvršćivati ​​na njima

U vrućini sam morao raditi od 6 do 9 ujutro i navečer od 20 do 21. Ako je tijekom dana grijala vrućina, navečer su ga savladali konjići. Nakon postavljanja stupova, klizala su se sastojala između stupova.
Pošto je dovršio postavljanje stupova za ogradu, krenuo je s postavljanjem stupova za vrata i vrata. Stubove vrata i vrata ispod, on je spojio kut od 50 mm. Da biste to učinili, iskopali rov na dubinu od 40 cm i širine 30 cm i izli beton.
Vrata će kliziti, a stupovi će biti obloženi ciglom. Prije postavljanja stupova, on je dao hipoteke za vrata i vrata. A kad su postavljeni motki, počeo je šivati ​​ogradu s prednje strane, a zatim sa strane mjesta. Ograda je obojena unutarnjom bojom.


vratašca
Tijekom vikenda skven je počeo praviti vikendice. Za okvir vrata uzeo je cijev u obliku 50-25. Za vrata sam koristio profiliranu cijev 40x20.15x15 i 50. traku.
Prilikom izrade vrata najprije je zavario okvir od 40-kilogramske cijevi. Na unutarnjem perimetru u blizini prednje strane, zavario je cijev od 15 mm. Za nju se profilirao. I tako da šava između dviju cijevi nije bila vidljiva, on je zavario metalnu traku na prednjoj strani. Samo to petlje nisu mogle obaviti. Kako bi vrata bila kompletna, ostaje kupiti bravu i ručke.
Zaklada Gate
Kako bi napravio kliznu kapiju, iskopao je rupu ispod temelja vrata. U početku je postojala tvrda, suha glina, a onda je postalo lakše. A budući da je postalo malo hladno - +30 - +32 stupnjeva - stvari su išle brzo.
Nakon što je iskopao rupu, kupio je 20. kanal duljine 2,60 metara. Dva metra za hipoteku i 60 cm ispod motora. U dugom kanalu napravio je osam rupa promjera 16 mm za pričvršćivanje valjaka. Kao rezultat toga, proveo sam četiri vježbe, jedan prasak i dva spaljena.


Zatim je pričvrstio pričvrsne vijke i zgrabio ih za pouzdanost zavarivanjem, zavario oba kanala i zavario na veliku armaturu.
Sljedećeg vikenda postavio je kanal za razinu i paralelno s stupovima iskopane jame i ispunio ga betonom. Beton pripremljen pomoću mješalica za beton. Trebalo je ukupno 1.7 kubika betona. To je zahtijevalo 12 serija betonskih miješalica. Tri tjedna kasnije, kad je beton ojačao, nastavio je raditi.

Druga vrata
Sljedeći vikend napravio je drugi prolaz. Izrađena je od istih materijala i iste tehnologije kao i prva. Napredovao je oba dizajna, pripremio ih i obojio. Zatim je na svoje mjesto postavio vrata i dovršio ih u potpunosti. Što se tiče prvih vrata, za to morate kupiti olovke i bravu.
Ukočenost na vratima ispala je dobra. A za ugradnju ručke i brave, on planira zavariti metalnu pravokutnu ploču i na nju već pričvrstiti bravu i ručku.
vrata
Sljedećeg vikenda počeo je praviti vrata. Za to sam kupio profil veličine 60x40x20 metara, s kojeg sam zavarao okvir. Zavario je šest metarsku profiliranu cijev s glavnim snopom. Kada je sve bilo gotovo, skven ga je obojio i stavio na reklame. Nakon postavljanja okvira vrata, naslikao ih je. Pokrov na vratima bio je pričvršćen na isti način kao i na vratima.

Zbog vrućeg ljeta, ograda je izgrađena u jutarnjim i večernjim satima od travnja do kolovoza, a to je uzimanje u obzir privremenog nestanka struje (oko dva mjeseca). Na vratima je proveo oko tjedan dana. Trošak materijala za vrata iznosio je 24 000 rubalja. Od tih, set za klizna vrata: željeznički, dva valjka, hvatači - 10 000 rubalja. Vrata - 3 000 rubalja.
Ukupno za izgradnju ograde od valovitog 160 metara, dva vrata i klizna vrata bez motora je proveo - 165.000 rubalja.
Započnite temu ovdje
Objavio sudionik foruma "House and Cottage" skven
Urednik: Roman Adamov

Pogledajte videozapis: John Hardy: My green school dream (Rujan 2019).

Ostavite Komentar