Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Raiding račun

Od 37,5 tisuća verificiranih zakonodavnih akata iz područja zemljišnih odnosa sastavnih entiteta Ruske Federacije i lokalnih samouprava, više od 8 tisuća je nezakonito.

Raketni račun može se razmatrati već u ljeto 2008. godine
Nacrt zakona o napadima može se podnijeti Državnoj dumi na razmatranje u drugom čitanju početkom ljeta 2008., izjavio je Rostislav Kokorev, zamjenik ravnatelja Odjela za korporativno upravljanje pri Ministarstvu za gospodarski razvoj i trgovinu.

Prema njegovim riječima, glavni zadatak nacrta zakona je pooštriti korporativne sporove u arbitražnim sudovima, a ne da ih razmotri u sudovima opće nadležnosti. Posebice, sporovi oko imenovanja generalnog direktora trebali bi se razmatrati na arbitražnim sudovima, kazao je Kokorev.
Osim toga, zakon predviđa regulaciju aktivnosti registara i depozitara tijekom korporativnih sporova.
Prema Federalnoj agenciji za katastar nekretnina, u 2007. godini otkriveno je 86,8 tisuća kršenja zemljišnog zakonodavstva, što je 38,5% više nego u 2006. godini. Jedan od razloga je povećanje broja inspekcija inspektora Rosnedvizhimost.
Povećao se broj takvih prekršaja, kao što je neovlašteno zauzimanje zemljišnih parcela, njihovo korištenje bez vlasničkih dokumenata i dokumenata kojima se dopušta obavljanje gospodarske djelatnosti.
Otkriveno je 60 tisuća takvih kršenja, što je za polovicu više nego u 2006. godini. Trećina više identificirana zemljišta korištena u druge svrhe. Istovremeno, moguće je uočiti trend smanjenja uočavanja neiskorištenog zemljišta.
Broj takvih mjesta smanjio se za više od jedne i pol tisuće.
Od 37,5 tisuća provjerenih zakonodavnih akata iz područja zemljišnih odnosa sastavnica Ruske Federacije i lokalnih vlasti, više od 8 tisuća je nezakonito.

Pogledajte videozapis: Funny Raccoons (HD) [Epic Laughs] (Ožujak 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar