Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Svježa pizza iz vanjske peći na drva

Peći kruh i pizzu, pržiti meso i povrće u prekrasnoj peći na drva

Svježi dah proljeća svakome od nas donio je želju da izađe iz grada, da dovede red u ljetnikovac i da ima mali piknik. Talijanski izumitelji nude ljetnim stanovnicima da nauče otvorenu peć na drva Fontana Gusto, koja se može postaviti izravno u dvorište ispred kuće ili na posebno određenom mjestu.

Dizajn se temelji na konvekcijskom sustavu koji osigurava ravnomjerno pečenje hrane. Sve se može kuhati u pećnici - to može biti kruh, pizza, meso ili povrće.


Peć na drva je lagana i jednostavna za upotrebu: stavite nekoliko trupaca u sredinu komore na nižu razinu i zapalite vatru. Ugrađeni senzor će pokazati kada se uređaj zagrije na željenu temperaturu i možete početi kuhati.
U gornjem dijelu komore nalaze se tri željezne rešetke na kojima možete peći i peći svinjetinu, govedinu, perad i divljač. Tamo možete kuhati povrće i plodove mora. Da biste mogli peći kruh ili pizzu, trebate koristiti kameno dno peći, koje je uređeno po načelu pekarnice i upija višak vlage. Osim toga, peć na drva je opremljena ugrađenim tajmerom, upozoravajući na spremnost hrane.
Peć na drva Fontana Gusto:
• Zagrijava se za 5 minuta
• Ima ugrađeni mjerač vremena i temperaturni senzor.
• Opremljen s dva kotača koji povećavaju upravljivost uređaja.
• Ima tri metalne rešetke i dvije aluminijske peći
• Zahtijeva pet puta manje drva za ogrjev od običnog štednjaka na drva

Pogledajte videozapis: Peći kruh je lako, pogledajte! (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar