Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Velika sreća. Korisnici foruma rješavaju problem kamenja

Veliki kamen na mjestu može biti jednako velik problem. Što s njom? Zakopati? Split na komade? Korisnici thewick.info vjeruju da je najbolji način da se izvuče iz ove situacije da stijena postane glavni ukras krajolika.

Sudionik našeg foruma m0211Odlučio sam očistiti svoj novi komad kamenja. Među raznovrsnim kaldrmama, pa čak i stijenama, pronađena je "potpuno zdrava".

m0211:

- Traktor ga nije mogao pomaknuti. Predlažu iskopati rupu, gurnuti kamen u nju i zakopati je. Ispostavlja se da je zakopan gotovo nasuprot ulazu, odnosno da nije planirana ni jedna zgrada. Zainteresirani za trenutak, ako ne iziđe na stranu. Ne sjedite na njemu nakon nekog vremena stroj, ili nešto slično.

Zakopane kamene gromade sigurno će izaći, - upozorite članove Wick-a koji su se morali suočiti s tim fenomenom. Kada se to dogodi ovisi koliko će zime biti hladne. Što je temperatura niža, stijena će se brže penjati.

GUSKA:

- Ionako ih ne drži, već sile mraza. Naravno, jedan metar ga neće izbrisati svojim životom, ali čak 30 cm stijene na ulazu neće vam pružiti radost ili pragove vozila.

Mihkel:

- Nosio je kamenje nekoliko puta zbog gluposti. I vrlo brzo, za 4-6 godina , držali su se za površinu - u ovisno o tome koliko je zima bila hladna.

Čak i ako živite u toploj klimi, kamenje zakopano u zemlju neće koristiti vašoj lokaciji. "Napori da se iskopa šljunak tada će biti gore nego kopanje rupe.", -smatraPauline.

Pauline:

- Zakopali smo gromade na mjestu. Ili su otišli na zemlju ili su pokopani. Samo iznenađenje koje se još uvijek događa kad lopata počiva na nečemu tako nerazumljivom. I idi ga izvadi. S užasom, mislim da će se dogoditi ako pronađemo kultivatora i poravnamo dijelove radnje. Tehnika Kirdyk, ako se popne na takav šljunak.

Nepotrebna stijena je bolje ne zakopati i pokušati se podijeliti. Teško je -Za veliki kamen potrebno je do 10 dana, no mnogi korisnici foruma uspješno se nose s ovim zadatkom, koristeći posebne alate kamenoklesara i starih djedovih metoda.

Gexx:

-Čuo sam na taj način: izbušene su rupe, začepljeni su drveni motocikli i izlivena voda. Večer je napravljen -ujutro ćete dobiti rezultat.

prijavite se:

- Kamen u kamen nesklad. Jedan kamen može se podijeliti sa stražnjim dijelom i drugim - samo bušenjem. Zakolnik - To je alat za rezanje kamena, metalni štapić centimetar 3 u promjeru s lemljenim pobedit na kraju, izoštren pod određenim kutom. Nacrtajte liniju i bušite, držite remek-djelo u jednoj ruci, au drugoj teški čekić, duž ove linije mnogo i mnogo puta. Jumbler se mora držati okomito. Naravno, ne može se svaki kamen razdvojiti, nego male kamene gromade - u potpunosti. Metoda bušenja - ovo je već za velike stijene. Drveni klinovi izlili su se vodom - Ovo je drevni način, ali djeluje. Ali mali klin neće slomiti kvržicu. Stoga, morate bušiti velike rupe (30 mm i više) i često.

Međutim, većina članova foruma je iznenađena kada čak i od najtežeg i vrlo teškog kamena na mjestu postavljaju problem. na TheWickvjeruje se da je bilo koja stijena -Ovo je krajobrazna sreća.

piletina-A:

-Velike stijene, ako su pažljivo smještene na malim uzvisinama reljefa, posebno na ulazu, značajno mijenjaju vizualnu percepciju mjesta na bolje.

Ako je kamen toliko velik da ga ne možete premjestiti u desni kut vrta, mudro je ostaviti ga tamo gdje je i učiniti ga polaznom točkom krajolika.

Pauline

- I zašto ga vući, bolje udariti kamen na licu mjesta.Ako je tako velika, neka se svijet prilagodi.

Ako ispravno pobijedite zasluge velikog kamena, to će ukrasiti mjesto, gdje god da je. Ovdje na ovim fotografijama, koji su pokazali korisnici forumaGUSKA, kuća arhitekta Firsova. On stoji među kamenjem, a dijelom -pravo na stijene.


GUSKA:

- U drugoj slici sobe, obratite pozornost na ono na čemu je svjetiljka ... Ovo je komad stijene. Napravljena je ljetna hladna soba.

kamen -delikatna stvar, a hrpa kamenja ne mora nužno postati umjetničko djelo. Planina kamenja, samo nagomilana u vrtu, vrlo često izgleda strano, tako da mnogi korisnici foruma ne vole alpske tobogane.

Annabella:

- Izgradnja rock vrta - bolna točka, i koliko ja razumijem, ne samo za mene. Iz nekog razloga, od svakog vlasnika nove gole parcele, čujem ovo "hajde da napravimo brdo", pa čak i popnemo zid. Stranica je mala, drvena kuća, u ruskom stilu, sve zgrade - iste. Iza betonske ograde - visoki drveni zid. Pa, gdje nema slajda? Svaki put toliko dugo je potrebno objasniti nebitnost poduzeća.

Sastav malog broja velikih kamenja - univerzalna opcija. U isto vrijeme barem 1/3, i bolje - više od 1/3 stijene prikopat bolje. Izgledat će prirodnije: kamenje ne pada s neba, nego izlazi iz zemlje. I bolje je koristiti malo kamenje negdje u drugim dijelovima vrta.

Mountelf:

- Ne treba napuniti planinu, koja će biti strana u vrtu, i kopati malo kamenja u zemlju na avionu. Sasvim je sposoban za jednu osobu.

Veličinu i oblik stijene mogu naglasiti biljke: veliki kamen će biti "u lice" četinara, domaćina i paprati.

Genin:

- Ja bih stvorio sastav od četinjača: plava smreka (za perspektivu - raste dugo vremena), sad bih sadio tjuju, smreke - oni će brzo rasti. Od malog kamenja, možete "nacrtati" pogrešnu točku ili mali suhi potok, naglasiti veličanstvenost dominanata (gromada) i dati cjelovitost sastavu. I kao pozadinu, budite sigurni - dobro održavan travnjak. Sastav bi trebao biti koncizan, strog, oštar. Sada možete posaditi i ukrasne grmlje za volumen, onda ćete vidjeti da morate ukloniti.

Svi elementi na stranici trebaju međusobno djelovati kako bi izgledali kao skladna cjelina. Ako je kamen negdje položen, onda ga vrijedi uravnotežiti s grupom sitnog kamenja na drugom mjestu: možda s kamenjarima, možda sa suhim mlazom, a svi dijelovi kompozicije trebaju biti poslušni jednoj zajedničkoj ideji. Ovaj članak će vam pomoći da unesete bilo koji kamen u bilo kojem vrtnom dizajnu. Tako se iz prirodnog kamena pravi dugotrajan i prekrasan put.

Pogledajte videozapis: VELIKA SRECA - GTA V ONLINE DEATHRUN (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar