Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Proizvod za njegu drveta "tri u jednom"

Njega, zaštita i dekoracija u jednoj boci - stvoren je novi alat koji će olakšati rad s drvom i povećati radni vijek drvenih proizvoda.

Drvo je materijal zbog kojeg se u prostoriji stvara poseban ugođaj udobnosti, topline i sigurnosti. Međutim, bez pružanja odgovarajuće skrbi za proizvode od drveta, bez odgovarajućih sigurnosnih mjera, drvo ima tendenciju da brzo postane neupotrebljivo.
Robna marka VIDARON je sredstvo za njegu, zaštitu i dekoraciju proizvoda od drveta, koje jamče dugoročnu zaštitu od negativnih utjecaja atmosferskih i bioloških čimbenika, produžuju vijek trajanja drvenih predmeta.
VIDARON serija boja i lakova namijenjena je kako profesionalcima tako i kućnim korisnicima, a služi za bojanje drvenih površina unutarnjih prostorija i objekata na otvorenom. Kada se nanese na površinu, alat prodire u unutarnje slojeve drva, štiti od izlaganja suncu, oborinama, gljivicama.


Proizvođač nudi tri linije boja, od kojih je svaka dizajnirana za određeni stupanj rada i pruža učinkovit učinak na drvo.
Pod zelenom bojom proizvodi se linija proizvoda VIDARON Impregnant koja štiti i ukrašava drvene proizvode.
Ljubičasta linija VIDARON Lakier Akrylowy koristi se isključivo za ukrašavanje drvenih elemenata.
Crno pakiranje VIDARON Impregnant kaže da je alat dizajniran za zaštitu i očuvanje drva.

Pogledajte videozapis: 11. Kako održavati tikovinu (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar