Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Pa sjedimo: klupe za davanje

Kako brzo i jednostavno napraviti mjesto za odmor na parceli

Svaki vlasnik seoske kuće ili seoske kuće sigurno će razmisliti o kutku uređaja za opuštanje na svježem zraku. Za izgradnju temeljito vidikovaca, ne postoji uvijek dovoljno prostora, vremena i materijala, ali onda potpuno nepretenciozna klupa negdje na ugodnom mjestu, u sjeni stabala ili, naprotiv, na suncu, dekorirati će bilo koji dio kuće i dati vlasnicima nekoliko minuta ugodnog odmora.

Vrtna klupa - odlična opcija za uređenje mjesta. Lako ga je napraviti vlastitim rukama i bez dodatnih troškova od otpadnog materijala. Korisnici Wicka skupili su mnogo ideja za izradu vrtnog namještaja i uspješno ih implementiraju. Iskoristimo njihovo iskustvo.

Često za klupe koristiti obrezivanje daske i drvo, preostale nakon izgradnje i popravka, ili "prirodnih materijala" - panjeva, debla piljenog drveća. Bez obzira na izbor materijala, on mora biti pripremljen za daljnju uporabu tako da će vam vanjski namještaj dugo služiti, savjetuje forumchan VosAndrey.

Ako se debla na klupi koriste kao debla svježe rezanih stabala - ne budite lijeni i temeljito ih očistite od kore, inače će stabljike brzo pretvoriti vašu klupu u prašinu. Taj dio stalka, koji će biti ukopan u zemlju, čvrsto omotati krovnim materijalom, i bolje - mast s bitumenskim prajmerom ili vrućim "radom" - s korištenim motornim uljem.

Umjesto čavala za klupu bolje je koristiti drvene okrugle igle. Izrađene su od masivnijeg drva od same klupe, te se uvlače u prethodno izbušene rupe.

Vos Andrey :

- To možete učiniti: gornja ploča klupe je preuzeta iz bora, stupovi su izrezani iz starog stabla jabuke, a igle se uzimaju iz sušene gljive ili grane akacije. Bušilica za bušenje rupa za Nogol trebala bi imati promjer 1-1,5 mm manji od promjera Nagela.

Umjesto dasaka, za uređaj na klupi u kućici, možete koristiti ploče, izdubljene od piljenog drveća. Izrađuju se na sljedeći način: komad trupa s jedne strane se izvlači sa sjekirom kako bi se dobila ravna površina. Ako su trupci malog promjera, možete spojiti dva trupca zajedno i zatim ih izvagati ispod ploče. Trgovina će biti masivna i izdržljiva.

Drvo - najpopularniji materijal za izradu klupa. Uz to, možete bez problema primijeniti i najsmjelija dizajnerska rješenja za bilo koji vrtni krajolik. Uz pravilnu obradu klupa od drva i služit će za mnogo godina. Možete koristiti gotovo bilo koji materijal za njihovu izgradnju - daske, trupci, drvo.

Korisnik foruma ngq 729 izradio je na svom mjestu klupu od hrastovih zaobljenih trupaca i dasaka. Glavni su troškovi vrijeme za piljenje i oštrenje lanca motorne pile.

ngq729:

- Obradio sam trupac i povezao se u "lastin rep". Sjedeći: pileći trupac, debela daska i leđa - ispala je hrastova ploča.

Kako obraditi stablo za vrtnu klupu tako da izgleda lijepo i otporno je na vlagu, zna član foruma Alllekkksandr:

- Reiki uvijek pali. Dalje obrađujem brusni papir i mrlju od drveta ili "Pinoteks". Ponekad slikam. Sljedeća - kovačna patina i nekoliko slojeva laka za jahte. Za metal - ista stvar, ali bez gorenja. Spaljene letvice su manje izložene truleži. Osim toga, drvena letvica spaljena i brušena metalnom četkom ima prilično atraktivan izgled, starinski.

Potvrđivanje Orfo 74 napravio je klupu za kupanje kao dar za majčin rođendan. Kaže da je koristio materijale foruma i nije očekivao da će tako brzo ispasti: trebalo je samo tri i pol sata rada.

Orfo 74:

- U dužinu - 80 cm, u visinu - 39 cm.Izrađen od cedra (police 140x40), to je četiri metra, trošak 800 rubalja (sa samoreznim vijcima 4 * 70). Korišteni alati: ubodna pila, kružna pila, kružna pila, odvijač, usmjerivač, brusilica. Izrezao sam polukrug takvih nogu: u garaži sam našao nekakav okrugli komad željeza i olovkom zaokružio svaki par nogu, zatim slagalicu i frezer.

Kamen i metal su također vrlo popularni kod "klupe". Njihov glavni plus je trajnost. Naravno, koriste se uglavnom za regale, a drvo se koristi ispod sjedala. Korisnik Wick WOLFCRAFT za njegovu je klupu koristio ono što je imao pri ruci - i bio je vrlo zadovoljan rezultatom.

WOLFCRAFT:

- Dužina - 180, širina - 45, visina - 45. Materijali: mrežasti lanac visine 75 cm, širina 100: dva komada su utkana u cilindre. Kamen popuniti - oko šest kante. Ploča - ariš 150x50x1800, tri komada. Obrezivanje drva 150x100, duljina 300 - dva komada. Trim sjenilo 40 cm - dva komada. Samorezni vijci, boje na vodenoj bazi.

Potvrđivanje CupomaIzgrađen je mali dućan od ostataka borovih pločica. Kaže da je vrlo prikladno kada trebate učiniti nešto nisko ili na podu kako ne bi čučnuli. Ili obrnuto, kada nema dovoljno rasta, a stolice - puno. Napravio je uzorak, stavio konturu na ploču, pilio električnom ubodnom pilom. Detaljno je opisao svoj rad u ovoj temi.

Izvrsna vrtna klupa može doći iz bilo kojeg "smeća", dizajniranog za bacanje. Glavna stvar - pokazati maštu. Nema novih postova Mozina, na primjer, izrađivali su klupe iz leđa starog drvenog kreveta i starih stolica.

Pa, kada za proizvodnju vrtnih klupa možete koristiti dostupne materijale bez dodatnih troškova. No, također je važno zapamtiti da klupa mora stati u ansambl i krajolik vaše stranice, u skladu sa svojim stilom. Odaberite odgovarajuću opciju, provedite nekoliko sati na poslu - i uživajte u opuštanju i ljepoti. Briljantno - samo. Ponekad je to samo klupa.

Ideje, tehnologije i crteži vrtnih klupa traže u ovoj temi. Ovdje je detaljan opis izgradnje jedne od opcija za klupe za vrt, s crtežima i fotografijama. Ovaj video opisuje kako ukrasiti krajolik vaše radnje uz pomoć klupa.

Pogledajte videozapis: liMa Princ feat. Ado M. - Posveceno Samo Tebi. .2 (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar