Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Prijenosni kamin: uzmite toplinu sa sobom!

Na riječ "kamin" obično predstavljamo glomaznu strukturu s dimnjakom - premda je lijepa, potrebno je puno prostora i novca za instalaciju. Moderni kompaktni uređaji ugrijat će vas bilo gdje u kući.

Nije svatko može pohvaliti prekrasan stacionarni kamin u kući. A ako jest, onda je, najčešće, u dnevnoj sobi. A ako želite zagrijati, na primjer, u spavaćoj sobi? Ili se okupajte, diveći se fascinantnim jezicima plamena? Danas je lako napraviti (nećemo reći da je jeftin) - dovoljno je kupiti prijenosni kamin.

Magična kutija

Uređaj talijanske tvrtke Atria više nalikuje na prsni koš. A ipak, vrijedi otvoriti poklopac dok se vatra zapali. Učinak plamena koji gori pojačava ogledalo ugrađeno u unutrašnju površinu pokrova. Možda bi ovaj obrazac trebao pokazati da se kamin može ponijeti sa sobom gdje god idete. Stoga su ga zvali - "Kamin za putnike" ili "La Malle a Feu".

Peć u sobi radi na bioetanol, spaljivanje je bez mirisa i bezdimno. Kamin se može koristiti u bilo kojoj prostoriji bez ugradnje dimnjaka. Količina emitiranog ugljičnog dioksida je ista kao i kod tri svijeće. Ovaj model se osjeća prilično dobro u zatvorenom i na otvorenom. Kapacitet grijanja uređaja jednak je jednom radijatoru - 1500 W.

Putna kutija

Atria je uvela još jedan mobilni kamin, Travel Box. Zbog svoje male veličine, uređaj se lako prenosi. Može se postaviti na stolić za kavu u blizini kauča, na šanku ili na bilo kojem drugom mjestu. Kamin je dostupan u dva oblika - kvadratnom i pravokutnom, u jednoj boji i dvije boje (ukupno je 5 opcija).

Za vanjsku uporabu, kamin je opremljen posebnim stupnim nosačem. Vatrootporna staklena pregrada štiti plamen od vjetra. Atrijini bio-kamini opremljeni su elektronski kontroliranim blokom goriva, detektorom ugljičnog dioksida i sustavom koji ih sprječava da se prevrnu.

Kamin laptop

Dizajner John Dimopoulos iz australske tvrtke Geoform razvio je model kamina u obliku prijenosnog računala. Proizvod se zove EcoSmart Zeta. Gdje god ga stavili, uvijek će privlačiti pozornost. Uređaj iznenađuje ne samo izvornim oblikom, već i kombinacijom naizgled nespojivih materijala. Tijelo kamina je izrađeno od aluminija i šperploče, a rotirajuća baza izrađena je od nehrđajućeg čelika. Vatrostalno staklo štiti prostor od vatre i stvara prekrasne vizualne efekte.

Standardne boje kamina su crna, pijesak, kava, čokolada. Međutim, prema narudžbi uređaj se može izraditi u drugim bojama. EcoSmart Zeta kamin je ekološki i ekonomičan. Ne puši, ne ispušta štetne tvari i neugodan miris. Za neprekidan rad uređaja tijekom jednog sata bit će potrebno samo pola litre tekućeg goriva - etanola.

Kaminska kugla

Sferični bio kamin Vauni Globe čak i bez vatre izgleda kao stilska skulptura. Mobilni uređaj je postavljen na podesivu nogu. Također možete podesiti prijenos topline i veličinu plamena. Kamin se može okretati za 360 stupnjeva.

Model je dostupan u dvije izvedbe - od lijevanog željeza i poliranog granita. Slično kao i pandan, na zid se može postaviti kamin u obliku polukugle. Vješanje je jednostavno kao plazma TV. Poput verzije na podu, kupola se može slobodno okretati. Oba modela dostupna su u dvije boje - crnoj i bijeloj.

Pogledajte videozapis: U zdrav mozak - Prijenosni CD. PRANK CALL (Siječanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar