Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pločice od tepiha: ekološki sigurne

Novi ekološki prihvatljivi tepih je izdan, privlačan i siguran za prirodu

Živjeti u kući zaštićenoj od djelovanja štetnih tvari san je svakoga od nas. A ako se u izgradnji stana koriste i sigurni i ekološki prihvatljivi građevinski i završni materijali, onda disanje postaje lakše.

Tvrtka InterfaceFLOR predstavila je svoj novi razvoj - ekološki prihvatljiv tepih "BiosferaI", koji je izrađen od recikliranih najlonskih niti i ima prilično atraktivan dizajn.

Za proizvodnju tepiha proizvođač proizvodi materijale koji su otpadni proizvodi i koristi proizvode koji su već u upotrebi. Osim toga, posebna tehnologija dopušta uporabu manjeg broja najlonskih niti nego što se radi s tradicionalnom proizvodnjom. Sve to omogućuje minimalan negativan utjecaj na okoliš.


Ekološki prihvatljivi tepih, predstavljen u redovima Boucle, VelourMicro, može se koristiti za izradu dizajna tekstila. Proizvodi se nude u dvanaest različitih nijansi sive i dopuštaju dizajneru da pokaže maštu kada kombinira detalje. Dizajn se može planirati na neutralan, obiman ili ujednačen način, kako bi se razvile kombinacije nekoliko nijansi sive.


S ciljem postizanja maksimalnog učinka na okoliš, sustav TacTiles isporučuje se u kompletu s tepihom.

Pogledajte videozapis: OČISTITE TEPIH DA BUDE KAO NOV UZ SAMO 1 SASTOJAK – BEZ DUGOTRAJNOG RIBANJA! (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar