Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Dovršavanje i uređenje seoske kuhinje

Članica foruma "Kuća i kućica" dim-dim izrađuje dekoraciju i dekoraciju u kuhinji u svojoj ladanjskoj kući

Područje kuhinje u kojoj želite napraviti završetak je 8,5 metara. Mali je, ali je dovoljno da troje ljudi može jesti za istim stolom. Ako ima više ljudi, stol se odmiče od zida i svi sjede oko njega.
Završite strop
Dim-dim je koristio ploče od iverice 2400x1250 mm kako bi završio strop seoske kuhinje. debljine 6 mm. FC. To je vodootporna šperploča za unutarnju upotrebu. Šperploču je pilio tako da je bilo manje komadića.

Na strop ga je pričvrstio s vijcima za samonarezanje, au sredini šperploče s tekućim noktima. Za zatvaranje šavova primijenio je letvice ili obloge. Pila sam ga pomoću pile za precizno spajanje jedne trake s drugom. Širina kalupa je 9 cm, a duljina 2,9 m, cijena je 1050 rubalja. (2009.)
Kad je šperploča bila izrezana na veličinu, polirao ju je brusilicom. U početku sam nanijela kožu 120 da ukloni nepravilnosti na površini. Zatim malu krpu da ukloni brazde iz krupne kože. Brušenje je bolje raditi ekscentrični stroj.
Nakon brušenja, dim-dim tretirati šperploča impregnacijom drva. Nakon obrade šperploča postaje svjetla. Impregnacija se može nanositi četkom, a ako možete i valjkom. Višak impregnacije se mora utrljati. Interval nakon nanošenja impregnacije i trljanja ovisi o sastavu.
Alkohol se mora primijeniti odmah bez bojenja, brzo se suši. dim-dim je koristio Belinku - suši se dugo vremena, pa je nakon 5 minuta uklonio višak. Viškovi se uklanjaju kako bi se smanjila vjerojatnost razvoda. Da bi se povećala bjelina, šperploča se može ponovno obložiti impregnacijom, zatim se prvi sloj ne može utrljati, već se drugi sloj nanosi na potpuno osušenu površinu. Nakon obrade ostaje tekstura iverice.
Zidovi kuhinje
Za zidove kuhinje dim-dim je odlučio koristiti šper ploče i hrast. Donji dio zidova je završio šperpločom s obrađenom impregnacijom. Poput stropa, fiksirao je šperploču na zidovima oko perimetra pomoću samoreznih vijaka, a duž središta s tekućim noktima. Pokrivao je šavove saomoreze i šperploče rezbarenim hrastovim daskama.

Na gornjem dijelu zida na tekućim noktima zaglavio je čep. Šavovi na uglovima kuhinje zatvorili su tanku hrastovu dasku. Hrastove daske i šperploča, lakiran je u dva sloja.
Pano
Za panel se koristila tapiserija, koja je slučajno pala ispod ruke. Za okvir - komad hrasta i breza.
Breza, s rubom je izrezao na komade jednake duljini i širini okvira. Izrežite tako da nema čvorova i drugih nedostataka. Zatim je izrezao istu veličinu u debljini hrasta i breze. Izrežite sve detalje za željenu veličinu.

Hrastovi komadi izrezani 80x80, a breza 635x80 mm. 515x80 mm. i nastavio s montažom.
Skupio je ovaj okvir uz pomoć domina. Prije bi se prikupljala običnim okruglim tiplama i ravnim. Ako uzmeš krug oko sebe, onda bi preporučio dva komada. na zglobu. Prvo morate označiti i izbušiti bušilicu. Zatim morate sastaviti cijelu strukturu bez ljepila, kako biste provjerili rupe za tiple.
Nakon provjere točnosti svih detalja, on stavlja ljepilo i lijepi okvir u fazama. Da biste to učinili, najprije zalijepite hrastove kvadrate na duge komade, pričvrstite ih stezaljkama i ostavite da se suše 20 minuta.
Prilepi bočne strane okvira u sljedećem redoslijedu kako bi se dobile praznine (donji i gornji dijelovi okvira) - ljepilo, tiple, ljepilo, pristajanje, a zatim stegnuti gotov okvir sa stezaljkama i lišćem da se suši 20 minuta.
Suši okvir iz svih smjerova. U isto vrijeme koristili su brusač i kožu - 60, 120, 240.
Završivši brušenje, napravio je utor za umetak tapiserije na ruteru. Zaobišao sam uglove okvira, obrisao ga od prašine i lakirao.
Sat na kuhinji
Za proizvodnju satova, on je kupio uobičajene japanske sat pokret za 142 rubalja. Strelice su morale biti kupljene zasebno.Sat ima ugodan smjer i prigušen pokret iz druge ruke.

Za brojčanik je upotrijebio komad zidnog panela (ostatak zidne obloge). Rama od hrasta i nmno pomoril i patinirana.
Sa stražnje strane sve sam prekrila šperpločom, ostavila sam samo rupu za jednostavnu zamjenu baterija.
Izrada odbora za rezanje
Ako imate puno raznih bilješki i postoji želja da ih koristite ne samo za grijanje kuće, već imate alternativu - od njih možete napraviti daske za rezanje.
Za izradu dasaka za rezanje, član foruma dim-dim koristi lamele od hrastovine.
Priprema i proizvodnja
dim-dim je kreativno pristupio ovom pitanju. Prije svega, on odabire letvice s lijepim križnim rezom. Tada ih vidi i zrakoplove - obrađuje ih jednom riječju i na kraju ih polira, dajući barima pristojan izgled. Za njegove daske za rezanje koristio se lamele od 25x25 mm.
Nakon što je pripremio letvice, stavlja ih na stol, kako mu se sviđa. Obratiti pozornost na uzorak poprečnog presjeka, jer rezultat toga ovisi o tome. Na kraju sve ovisi o vašem ukusu.

Nakon što je sakupio letvice, on ih označava kako se ne bi zbunio pri lijepljenju. Reiki je zalijepio duge strane. Nanesite ljepilo i lamele su komprimirane. Ako ih ima puno, bolje je ne zalijepiti sve odjednom, već nekoliko komada kako bi se kasnije lakše rezati.
Kada je sve zalijepljeno i isplanirano, dobiva se štit, što znači da je vrijeme da ga prerežemo preko vlakana. Nakon što ste popili letvice, morate ih postaviti tako da vam križ bude okrenut prema vama - a nakon toga letvice se lijepe zajedno.
Nakon što se ljepilo osuši, započinje dugačak proces dorade ploče. Nakon završetka ovog postupka potrebno je namočiti ploču suncokretovim uljem i pustiti da se osuši. Nakon sušenja ploča je spremna za uporabu.
Objavio je dim-dim forum i član kuće
Urednik: Roman Adamov

Pogledajte videozapis: Don Većeslav Šupuk: Razgovor, ljeto . 2012. (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar