Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Proračunski ukras za novu godinu i Božić

Gotova rješenja, ugodna za oči i laka za novčanik.

Ne morate isprazniti svoj bankovni račun da biste ukrasili svoju kuću za praznike. Uz pomoć nekoliko ključnih dodataka, dvije ili tri kupnje na buvljacima i domaći nakit možete promijeniti svoj dom do neprepoznatljivosti. Evo nekoliko rješenja koja su ugodna za oči i laka za novčanik.

Kalendar odbrojavanja

Početkom prosinca moći ćete ugoditi svojim voljenima izradom kalendara i započinjanjem dana do blagdana. Morat ćete izrezati sitne rolne kartona (sve dok ima dana prije nove godine), izrađivati ​​čunjeve od njih, zamotati ih u prekrasan papir za omatanje. Na prednjoj strani svakog stožca napišite broj dana. Na svaku vrećicu pričvrstite mali klin i drvenu zvijezdu, koja se može zalijepiti za zid. Ako ne želite pokvariti pozadinu ili obojiti zidove, pričvrstite omotnice na drvenu ploču koja se može objesiti na zid. Napunite ove kuverte slatkišima i malim suvenirima. Neka svaki dan ovog predprazničnog maratona počne s radošću.

Božićne zvijezde iz novina

U novogodišnje blagdane uvijek je prikladna šuma, zemlja tema. Dajte kući prirodan, rustikalni šarm može koristiti jeftine prirodne materijale. Napravite domaće vijence s borovim kukovima, malim grančicama i orasima. Jeftine zvijezde koje su suspendirane sa stropa, možete kupiti, a možete i sami napraviti novinske listove. Stol će izgledati svečano čak i uz svakodnevna jela od bijelog porculana i stakla, ako pored svakog tanjura stavite male suvenire, upakirane u običan smeđi papir, vezan konopcem i ukrašen grančicama smreke.

Garland za karte za prtljagu

Vratite se na početke odmora tako što ćete napraviti male oznake za prtljagu s prvim slovom imena svakog člana obitelji - možete ih objesiti na kraju kreveta kako bi Djed Mraz zna gdje je stao. Ili sakupite sva slova u vijencu, pričvrstite ih za konopac i vješaju jele konuse između njih.

Vijenci iz grana

Možda više volite suzdržanost u interijeru, a volite jednostavan i srdačan odmor više od sjajnog i šarenog. U ovom slučaju, preporuča se staviti nekoliko malih drvenih ukrasa u dnevni boravak: crveni, bijeli i prirodni topli, napraviti mali vijenac i obješiti dva jednostavna vijenca grana preko kamina.

Polica s treperavim svijećama

Božićna i trepereća svjetla idu ruku pod ruku, tako da dodatna rasvjeta neće biti suvišna u bilo kojoj sobi, uključujući - u hodniku. Ako vam se ne sviđa niz bajkovitih svjetala, stavite svijeće za čaj u baterije u staklenke ili naočale, stavite ih na policu u hodniku.

Skije i sanke

Ukrasite božićno drvce mutnim kuglicama, stavite stare skije u kut, objesite šal i klizaljke na vješalici. Stavite hrpu zimzelena na dječje sanke - kao da šaljete svoju poruku Božiću.

Božićni mirisi pomoći će vam stvoriti svečanu atmosferu. Dodajte, kad god je to moguće, štapiće cimetom, jelene čunjeve i mandarine. Koristite vertikalne površine kako biste ih ogrnuli granama bora i smreke - ako ih redovito prskate, svi praznici će vas oduševiti svojom svježinom. Male sitnice su brz i učinkovit način za oživljavanje prostora. Prikupite ih u skupine, postavite na različite visine.Rasvjeta je najbolji način za stvaranje božićne atmosfere, bez nje neće biti novogodišnjih čuda. Kako bi pojačali novogodišnji efekt, stavite jela s slatkišima, kolačićima i malim darovima u hodniku - ne samo da izgledaju atraktivno, već i dobro dolaze ako vam iznenada dolaze s pjesmom.

Pogledajte koja su stabla napravljena od otpadnog materijala i kako TheWick korisnici ukrašavaju vrt.

Pogledajte videozapis: Снежинка из бумаги. Новогодние поделки своими руками (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar