Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Toplina bez grijanja: sve o grijačima

Može li izolacija biti kamen? Je li moguće s njim izravnati zidove? Kako toplinska izolacija utječe na energetsku učinkovitost kod kuće? Kako se ne izgubiti u oceanu novih i tradicionalnih materijala?

Vaš vodič kroz svijet gradnje - thewick.info - pomoći će vam da postanete as u području zagrijavanja. Požurite na studij dok je zima daleko!

ČLANAK:

Moderna izolacija ili tri kita energetski učinkovitijih domova. Tko od korisnika thewick.info ne zna za izolaciju kao što je kamena vuna, ecowoola ili ekstrudirana polistirenska pjena? A ipak, kada je riječ o izgradnji vlastite kuće, ni jedan vlasnik ne pada u stupor: kako odabrati najprikladniji od takvih različitih termoizolacijskih materijala? U članku će se naučiti koja obilježja izolacije prije svega treba obratiti pozornost.

Savjeti za zagrijavanje seoske kuće. Kako želite izgraditi udobnu ladanjsku kuću, a ne preplaćivati ​​za energiju! Ovaj članak će raspravljati o tome kako napraviti toplu kuću, štedeći vaš novac.

Uređaj za toplinsku izolaciju. Koje su prednosti i mane ugradnje izolacije s unutarnje, vanjske strane zida ili unutar nje? Koje metode izolacije fasade postoje? Kako i kako izolirati drvenu ili kamenu kuću? Zašto nam je potreban dizajn s ventiliranim jazom? Potražite odgovore u ovom članku!

Toplinska izolacija kupki i sauna. Rijetka kućica bez parne kupelji. U međuvremenu, izgradnja kupelji ili saune nije lagan proces, u kojem treba mnogo toga predvidjeti: organizirati sustav grijanja i kanalizacije, opskrbu i grijanje vode ... I koliko zamki nastaje tijekom gradnje! Kako zadržati toplinu u parnoj sobi i spriječiti prekomjernu vlagu, kako bi zaštitili kuću saune od truljenja, preranog starenja i drugih problema? Odgovor je jednostavan: morate kompetentno napraviti parnu barijeru i dodatnu izolaciju.

VIDEO:

Zagrijavanje doma ecowoola. Majstorski razred. Ecowoola izolacija je poznata i dokazana tehnologija već godinama. Ali jeste li znali da je ova izolacija napravljena od novina? A činjenica da je ovaj materijal praktički bespotreban i stoga ekonomičan? A što se tiče visokog toplinskog kapaciteta? Zahvaljujući njoj, kuća se ne mora hladiti u vrućini. Ovaj videozapis govori o svim značajkama ovog iznenađujućeg grijača i tajnama ispravne instalacije.

Zagrijavanje od poliuretanske pjene (PPU zaprašivanje). Još jedna popularna metoda izolacije doma je prskanje poliuretanske pjene. Kao i druge metode toplinske izolacije, ima pozitivne i negativne strane. Naučit ćete o svim značajkama korištenja PPU-a iz ovog videozapisa.

Izolacija za prozore. Majstorski razred. Zagrijavanje, kao i izgradnja kuće - muški posao. Međutim, domaćica može sudjelovati u tom procesu! Štoviše, moguće je nositi se s hladnoćom ne samo uz pomoć građevinskog materijala. Dizajnerica Marina Tokareva pokazuje kako se riješiti nacrta uz pomoć .... slatke jastuke!

VIJESTI:

Krzneni kaput za dom. Nova izolacija tržišta. Prošireni polistiren je dobar za upotrebu u tlu, a iznad - opasan. Popularna mineralna vuna kratkotrajna je. Foamglass i PPP ne dišu i skupi su. Europski graditelji već su odavno pronašli ekološki prihvatljiviju i tehnološki napredniju zamjenu za tradicionalne grijače. Novi toplinski izolacijski materijali kombinirali su pozitivne kvalitete njihovih prethodnika, a neki čak mogu zadržati svoja jedinstvena svojstva već stoljećima!

Kuglice Neptuna: novi grijač algi.Ako ikad stignete na mediteransku obalu i vidite tamo mnogo pahuljastih lopti, nemojte se izgubiti: uskoro ih pokupite i odnesite kući! Zašto? Ovaj korov može se koristiti kao jeftina zvučna i toplinska izolacija!

TEMA NA FORUMU:

Moderna izolacija - za i protiv. Član thewick.info počeo je tražiti izolaciju za kuću i ... nije ga mogao pronaći! No, nakon što sam proveo vlastito malo istraživanje, saznao sam o svim nedostacima modernih toplinsko-izolacijskih materijala. Prije nego što se odlučite za korištenje jednog od njih, upoznajte se s njegovim stajalištem. Možda će u nečemu biti u pravu?

Izolacija i miš. Izolirali su kuću pjenom i uskoro su se u zidovima pojavili miševi. Naravno, ostalo je malo toplinske izolacije. Poznata situacija? Ako da - idemo za savjetima o izolaciji protiv mišića i sredstvima za suočavanje s njima u ovoj temi!

Sjedit ćemo, popiti ... O grijačima i ne samo. Tema Fludilnya. Kao što znate, istina se rađa u sporu. No, jednostavna “priča” o svakodnevnim poslovima, savjeti, neobavezno bačeni, priča o vašem iskustvu i zajedničko rješavanje hitnih problema pomoći će vam u odabiru i korištenju termoizolacijskih materijala.

Pogledajte videozapis: Sead Kaknjo o problematici grijanja (Veljača 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar