Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Vrtna sjeckalica EasyTOOL

Više od trećine otpada je otpad iz kuhinje i vrta. Danas svatko može doprinijeti smanjenju količine smeća. EasyTOOL vrtna sjeckalica olakšava vaš posao

Vrtna sjeckalica EasyTOOL lako seče grane, lišće i smeće u vrtu. Grane se kasnije mogu koristiti kao malč, a vrtno smeće je idealno za kompost.

Mehanizam u takvom vrtu je spor, ali relativno tih. Zgnječene grane savršene su kao malč za skrivanje golih tla kako bi se spriječio korov, regulirala temperatura tla i zadržala vlaga u tlu. Kako se materijal raspada, on također može vratiti hranjive tvari u tlo.
Električni motor se uključuje pritiskom na tipku, ne ispuštaju se isparenja ili druge emisije onečišćujućih tvari.

Ključne značajke:

  • Snaga: 2400 (3.6l.s.) elektromotora;
  • Širina rezanja: 40 mm;
  • Brzina praznog hoda: 3000 okr / min;
  • Težina: 10,5 kg.

Savjeti o odabiru rezača

Prednost vlasnika sjeckalica je u tome što mogu značajno uštedjeti na skupljanju smeća, jer se količina smeća smanjuje u omjeru 10: 1. I opcije za korištenje isjeckanog vrtnog otpada mogu na kraju platiti za kupnju Schrödera. Nakon isjeckanja grana, preporučuje se skupiti dobiveni materijal u hrpu 1-2 mjeseca kako bi se izbjeglo ispiranje kiselih organskih tekućina.

Kao i kod odabira bilo koje druge opreme u vrtu, morate uzeti u obzir veličinu, cijenu i kvalitetu proizvoda. Prilikom odabira baštenskih sjeckalica, treba uzeti u obzir još jedan čimbenik, budući da postoje dva tipa tih uređaja koji rade na dva potpuno različita principa.

Impulsni usitnjivači - cijena je niža - Visoki decibeli, U najjeftinijim i najčešćim modelima rezača, koristi se rotirajuća oštrica koja reže materijal na male komade - radi na principu procesora hrane. Prednost ovog tipa drobilice je cijena i jednostavnost noževa uređaja, koji nalikuju povećanim britvicama. Sami noževi su jeftini, a da biste ih zamijenili, potrebna vam je osoba s minimalnim znanjem i par alata.

Pulsirajuće sjeckalice su također lagane, lako se pomiču i skladište. Negativna strana usitnjivača impulsa je buka koju proizvodi i činjenica da nakon nekog vremena noževi postaju tupi i da ih je potrebno zamijeniti. Učestalost mijenjanja oštrica ovisi o materijalu koji se melje i broju noževa. Ako pokušate staviti previše materijala u drobilicu, tada ga stroj neće moći učinkovito samljeti i može blokirati. U svim drobilicama za kućnu uporabu rupe, koristi se kao sigurnosna mjera, pa čak i ako melje mekani materijal, to može potrajati dosta dugo vremena za učitavanje. Osim toga, materijal koji se melje ne smije biti premekan, jer može oštetiti ljepljivu tvar.

Tihi usitnjivači usitnjavanja - visoki troškovi - niski decibeli, U većini ovih rezača, metalni zubi se koriste za zatezanje grana prema unutra i gnječenje. Prednost je u tome što je stroj mnogo tiši i sam može povući unutarnje grane ako su duge i nemaju velike grane. Drobljenje sjeckalica također razdvaja grane na prilično velike komade, što nije ugodno za one korisnike koji bi radije koristili vrtno smeće za kompost. Još jedna prednost drobljenja sjeckalica je u tome što nemaju oštre noževe koji su tupi, tj. Takve rezačice zahtijevaju samo minimalno održavanje.Drobljenje usitnjivača mnogo je ugodnije raditi i raditi brže.

Glavni nedostatak drobljenja sjeckalica je da, oni su dizajnirani za sjeckanje uglavnom drveni materijal, i mekše i manje zelene biljke mogu jednostavno proći unground. Ako zeleni materijal koji želite usitniti, su lišće na granama, onda, najvjerojatnije, oni će biti obrađeni, ali tanke i mekane zelene stabljike bolje su zgnječene pulsirajućim rezačima.

Kada radite na bilo kojoj vrsti drobilice, preporučujemo da nosite rukavice i zaštitu za oči. Ako ste kupili model za drobljenje koji proizvodi mnogo buke, onda bi se trebali pobrinuti za zaštitu ušiju. Bolje je izbijati velike izbojke iz glavnih grana, osim toga, ne preporučuje se stavljanje previše materijala u drobilicu odjednom. Neki modeli dolaze s posebnim vrećicama ili kutijama, au nekim se modelima kao opcija mogu kupiti i vrećice za skupljanje drobljenog materijala.

Pogledajte videozapis: Vrtna sjeckalica TOP CRAFT 2500W (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar