Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Moderno "Eko-drvo"

Uzimajući u obzir suptilnosti korištenja drva, Octaveward je razvio i uveo u uporabu tzv. "Eko-drva", koji se sastoji od 70% recikliranog i upotrebljivog stirena

Materijal smanjuje troškove stanovanja i osigurava da se nakon mnogo godina rada može ponovno obraditi.

"Eko-drvo" nakon prerade ima površinu koja je vrlo slična drvetu različitih sorti, bez ikakvih promjena. Možete dobiti realistične kopije hrasta, cedra, mahagonija i drugih sorti po vašem izboru.

Arhitekti i dizajneri mogu koristiti "eko-drvo" u raznim elementima stambene kuće ili uličnih objekata, od vrata, okvira i dovratnika do klupa i ograde.

Materijal je otporan na ultraljubičasto zračenje, otporan je na truljenje, savijanje, uništavanje površinskih ili drvenih insekata. Težina i gustoća ove tvari slične su težini i običnom drvu.

Proizvedene blokade dobro podnose udare i mogu se piliti i učvrstiti na isti način kao i obična drva. Najzanimljivije je da se ovaj materijal može zalemiti.

Do sada su troškovi proizvodnje "eko-drveta" za 10 -20 posto viši od istih građevinskih materijala od drva, ali naknadno održavanje ne zahtijeva ništa ekonomično.

Uzorci su otporni na uranjanje u vodu više od 30 godina bez pogoršanja njihovih svojstava, tako da je materijal vrlo izdržljiv.

Klijent može odabrati bilo koji profil materijala i uživati ​​u teksturi.

Octaveward proizvodi ovaj materijal, kao i instalira opremu koja omogućava rad na gradilištu mnogo učinkovitije.

Pogledajte videozapis: CORTE DE PELO MODERNO PARA SEÑORAS - CORTES DE CABELLO TV (Prosinac 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar