Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Metalni, drveni i skriveni detektor ožičenja

Novi digitalni detektor pronaći će metalne ili drvene elemente koji su nevidljivi ispod zida i pomažu izbjeći posljedice oštećenja električnih kabela i cijevi.

Mnogi su tijekom popravka morali bušiti zidove od opeke ili gipsanih ploča, ali nisu svi mislili da bi se ispod njih mogla skrivati ​​metalne ograde, električne instalacije ili drvene konstrukcije. Kao rezultat toga, oštećeni instrumenti, slomljeni električni kabeli ili druge neugodne posljedice.
Kako bi se to izbjeglo, uređaj koji je razvio Bosch - digitalni detektor metala, električno ožičenje i drvo GMS 120 Professional. Novo na dubini od 12 cm otkriva sve metale - željezne i obojene, te također određuje je li električno ožičenje pod naponom ili isključeno. Rezultati se prikazuju na zaslonu u obliku određene ikone.

Detektor ima vizualnu i zvučnu indikaciju, koja ne samo da informira o prisutnosti stranog materijala iza zida, već i određuje njegov tip. Uređaj također ima funkciju podešavanja osjetljivosti koja vam omogućuje da preciznije odredite materijal koji korisnik odabere i automatsku kalibraciju. Potonji eliminira potrebu za ručnim postavljanjem uređaja i eliminira rizik od pogrešnih mjerenja.
Bosch GMS 120 Professional je jednostavan za korištenje: samo ga uključite, stavite ga u željeni način pretraživanja, podesite osjetljivost, zatim pritisnite uređaj na površinu i potražite odabrani materijal.
Druge prednosti detektora uključuju zaslon s pozadinskim osvjetljenjem koji vam omogućuje rad u tamnim područjima, praktične gumbe za upravljanje i osjetljive jastučiće koji štite pozadinu ili boju od oštećenja tijekom uporabe uređaja. Traka za ruku uključena u komplet olakšava rukovatelju da radi.

Pogledajte videozapis: Izrada ventiliranog izoliranog krovišta, falcani lim, limeni pokrov (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar