Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Modularne saune za dom

Kompleti za izgradnju saune i modularni paketi omogućuju vam da sami izgradite saunu, slijedeći detaljne upute priložene uz ove komplete.


Možete biti certificirani graditelj ili samo samouki, koji je naviknut raditi sve u kući vlastitim rukama, iu tome iu drugom slučaju uspjet ćete. Tvornički setovi za izgradnju sauna mogu se naručiti online, a isporučit će se izravno na Vašu adresu, nakon čega ćete sami moći izgraditi svoju sanjsku saunu, štedeći novac graditeljima. Modularne saune mogu se montirati u samo nekoliko sati, a za okupljanje tradicionalne saune potrebno je 2-3 dana, ovisno o veličini saune.


Montažne saune (vrijeme montaže 1-2 sata)
Ovi kompleti se isporučuju djelomično sklopljeni, što ih čini lakšim za ugradnju. Modularne sobe-saune se sklapaju u roku od jednog sata, a njihova montaža ne zahtijeva posebne vještine. U kompletu su svi materijali potrebni za sastavljanje saune, kao što su zidni i stropni paneli, krilna vrata, klupe, sustavi grijanja saune i sustava za kontrolu temperature, sva potrebna oprema i detaljne upute za montažu. Neki setovi su izrađeni posebno za kupca, s obzirom na njegove želje u veličini i sustavu grijanja.
Garnitura za saunu (vrijeme montaže 2-3 dana)
Ovi setovi su idealni za graditelje i obrtnike s određenim vještinama. Možete uštedjeti novac tako što ćete sami izgraditi saunu po najnižoj cijeni. Kao u slučaju montažnih sauna, možete odabrati vrstu drva, sustav grijanja i pribor koji želite. Prije izgradnje saune, bit će potrebno izgraditi okvir, izvesti izolaciju i ožičenje, budući da pakiranje sadrži samo panele za unutarnje zidove. Da biste postojeću sobu pretvorili u saunu, morate naručiti pojedinačne panele koji odgovaraju veličini vaše sobe.
Oba skupa podataka ugrađena su na vodootpornu površinu. Možete odabrati peć koja vam se najviše sviđa: može raditi na plin, struju, propan, drvo ili koristiti infracrveni sustav grijanja. Također odaberite želite li imati mokru parnu sobu (pomoću pare) ili suhu (pomoću infracrvenog zračenja) ili oboje. Neki od kompleta mogu biti postavljeni ne kod kuće, nego u dvorištu, podižući odgovarajući krov nad njima. Ostaje samo pokupiti željeni pribor - i uživati ​​u zdravoj kupki.

Pogledajte videozapis: Víkendový dom v znamení škandinávského štýlu (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar