Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

"Sobu za snove" uradi sam

Sudionik Dacha foruma - thewick.info Irina V. (Irina) dijeli svoje iskustvo u završetku potkrovne sobe svoje ladanjske kuće

Kupujući seosku kuću s kućom, Irinini roditelji su u prvoj godini popravili prvi kat. Ali imala je vlastiti san - da svojim rukama napravi ukras u potkrovlju.
Na prvom katu sobe ukrašene su klupama, ovaj dizajn joj je postao dosadan, htjela sam nešto novo. Veličina sobe u potkrovlju 4 x 4 metra. Irina je odlučila obložiti ga u uglovima na zidovima s blokovskom kućom, na drugim mjestima bilo je tapeta, i drugačije, obloge na stropu, laminatni pod.
Popravak sobe
Nakon što je Irina sama odlučila popraviti se, provela je svaki vikend u zemlji. Prvo je izravnala zidove kitom, a zatim je tretirala strop i kuću s antiseptikom.


Onda je došao red na podu. Za to je isprva htjela privući radnike, mislila je da će uzeti jeftino. Za polaganje 16 m² laminata i šperploče ispod njega, tražili su 5000r. Irina je mislila da je skupa i odbila je, odlučno odlučivši što će učiniti sama. Prije ručka zalijepila je tapete na zidove i otišla na tržište da kupi šperploču. Kao rezultat toga, kupila je šperploča debljine 0,6, što joj je stajalo 2.000 rubalja.
Polaganje laminata
Ujutro je počela polagati šperploču, a zatim ga je odvijao, odbio raditi. A onda je shvatila da je uzalud napuštena radna snaga. Morala je nazvati oca i obaviti sav posao zajedno s njim. Za dva dana završili su zavrtanje samoreznih vijaka, položili podlogu i Irina je počela polagati laminat. Treba napomenuti da ona nikada prije nije radila takav posao, već je samo gledala kako se to radi.
Isprva je htjela to staviti na sliku, ali nekako, zbog neiskustva, sve je zbunila. Pljunula je na crtež, spakovala 2 reda od 4 metra i otišla kući.

Sljedećeg vikenda za polaganje laminata našla je pomoćnike u licu njezina dečka i oca. Počeli su brzo: rezati, polagati, pristati, bodovati. Irina je bila oduševljena njihovim vještim i brzim radom čak i unatoč malim rupama (laminat je bio najjeftiniji).
Kad su otišli, bila je šokirana. Laminat je bio dobro pokriven, ali čim je pokušala na postolju, ruke su joj ispale. Praznine između zida i laminata bile su oko 4 centimetra, dok je plastična ploča prekrivala samo razmak od centimetra.
Razmišljajući, Irina je odlučila koristiti drvena postolja, ali čak ni oni nisu pokrivali sve pukotine i izgledali su užasno.
Nakon što je tjedan dana ožalostila, našla je snagu u sebi, kupila dodatni paket laminata, stigla vikendom, skinula postolje i ... premjestila SVI kat !!! U redove sam dodao nove daske tako da nije bilo tako velike udaljenosti od zidova.
I dogodilo se čudo - tanke plastične letvice zatvorile su razmak između laminata i zida !!! Sve je ispalo kako je planirala na početku.
Reći da je teško moralno preraditi moralno je reći ništa. Ali imala je veliku želju da napravi lijepu, a ona je to učinila!Pokloni od djevojke
Nakon obrane diplome, stigao je prijatelj i donio orijentalne tkanine. Irina odmah htjela napraviti od tkanine prekrivača i jastuka i donijeti sobu na pamet! Ona nije stručnjak za šivanje, ali oči su joj uplašene, a ruke rade. Također sam izabrao sve za ovaj slučaj, za posljednju stipendiju kupio sam šivaći stroj i zašio sve što je bilo potrebno za sobu iz snova.


rezultati
Kao rezultat svog nesebičnog rada, Irina je to učinila sama:
Ožbukao zidove i zalijepio pozadinu,
Napravio sam podlogu i položio pod od laminata,
Instalirajte ploču
Jastuci za šivanje na jastucima i prekrivačima
Maderaila stalak.
Posted by sudionik foruma "Kuća i Dacha" Irina V.
Urednik: Roman Adamov

Pogledajte videozapis: K/DA - POP/STARS (ft Madison Beer, (G)I-DLE, Jaira Burns). Official Music Video - League of Legends (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar