Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Hrastova vrata - talisman vašeg doma

Vrata. Otvaramo ih i zatvaramo stotine puta dnevno. S jedne strane, vrata stvaraju masu prepreka pri kretanju, as druge, pomažu podijeliti prostor na nezavisne segmente.

Pomoću vrata možemo dopustiti da se barem neko vrijeme odvojimo od okoline i odmorimo.
Iz povijesti drvenih vrata
Način na koji su vrata bila viđena u prvim trenucima njihovog postojanja na Zemlji nije važna. Glavna stvar je da su vrata uvijek su branitelji stanovanja u cjelini i sobe posebno. Očigledno, potreba za vratima nastala je zajedno s izgledom samog stana. U davna vremena, vrata su mogla biti bilo što: ogromno kamenje i životinjska koža, drvo i gusta trava.
Vrata od punog drveta
Službeno se pretpostavlja da su se prva vrata pojavila u starom Egiptu, gdje su izrađena od javor i njemačkog javora. Kasnije su počeli proizvoditi željezo i broncu.
Novi val u svijetu vrata donio je francuske majstore. U XVII. Stoljeću napravili su neke promjene u klasičnom izgledu vrata - pojavila su se ostakljena vrata. Međutim, najskuplja i najluksuznija vrata u 18. stoljeću smatrana su talijanskim. Umjetnost Talijana na ovom području dosegla je takve visine da su ih zvali "čarobnjaci vrata i vrata iz osamnaestog stoljeća". Zbog protoka vremena i promjena stilova, izgled vrata je poboljšan. Tako je stil rokokoa zamijenjen sofisticiranim barokom, a vrata su dobila izuzetna obilježja.
U devetnaestom stoljeću Francuska je dominirala globalnim tržištem vrata, a sa novim vođom vratili su se stari trendovi. Drevni egipatski stil ponovno se uzdigao na postolje. U tom razdoblju najpopularniji materijal za izradu vrata bio je mahagonij. Krajem devetnaestog stoljeća u golemom svijetu vrata pojavio se novi stil - Liberty, koji je postupno prerastao u Art Deco na samom početku dvadesetog stoljeća. Dvanaesto stoljeće donijelo je novi dah industriji vrata, proizvodnja je puštena u rad, a glavni materijal bio je drveni niz.
Danas su vrata od masivnog drva postala vrlo popularna među svim segmentima društva. Postupno su se počele pojavljivati ​​i nove industrije vrata. U Danskoj su izumljena dva vrata kako bi se bolje održavale sobe. U SAD-u, najteža vrata na svijetu proizvedena su i ugrađena u prostoriju u kojoj su skriveni laserski ciljevi.


8-926-608-27-05

Tvrtka LegnoStyle nudi usluge projektiranja ulaznih i unutarnjih vrata, stepenica, kao i namještaja, unutarnjih vrata i vrata od različitih vrsta drva po pojedinačnim narudžbama (hrastova vrata, vrata od johe, bora itd.)


Vrata od punog hrasta
Dizajn vrata mijenjao se proporcionalno zahtjevima mira i sigurnosti, ali jedna stvar je ostala ista - drvena vrata uživala su u najvećoj potražnji. Danas su vrata od masivnog hrasta vrlo popularna. Nema tajni, samo je hrast hrast, a hrastova vrata su dio njega.
Od davnina, hrastovo vlakno je najhumanije. Ono što samo ljudi nisu napravili od toga: bunari, kuće od drva, namještaj i, naravno, vrata. Takva popularnost povezana je prvenstveno s jačinom ovog stabla. Prosječni vijek trajanja hrasta je 1000 godina. A što je stablo starije, bolja je kvaliteta drva kao građevinskog materijala.
Estetske kvalitete hrasta također privlače mnogo ljudi. Njegovo drvo obdareno je žućkasto-smeđom ili suptilnom tamno smeđom bojom i ima atraktivnu strukturu. Kada kupujete hrastova vrata, budite sigurni da će odmah ukrasiti svaki interijer. Osim toga, vrata od hrastovine su vrlo ekološki prihvatljiva i izdržljiva.Čak i godinama kasnije, "hrastovičar" će biti u odličnoj formi, koju možete održavati. U tu svrhu držite pri ruci kožu, lak i boju iste boje koja je izvorno obojala vrata.
Unutarnja vrata iz polja
Što se tiče unutarnjih vrata, hrastovih sirovina - jedina prikladna opcija.
Unutarnja vrata
Moderna industrija vrata nudi nekoliko vrsta unutarnjih vrata i svi su savršeno prijateljski povezani s hrastovim nizom. Bez obzira na unutarnja vrata: na šarkama, klizna ili preklopna, mogu biti ekološki prihvatljiva, pouzdana, izdržljiva i lijepa, ako su izrađena od masivnog hrasta.
Kako bi spojili ljepotu, praktičnost i sigurnost u jednom apartmanu, potrebno je samo kombinirati unutarnja vrata zajedno s nizom hrastovine i profesionalnim sudjelovanjem instalatera vrata.
Prilikom kupnje vrata od hrasta, unutarnjih ili ulaznih vrata, najvažnije je ispravno ocijeniti njihovu kvalitetu. Naravno, nijedno iskustvo nije neophodno. Prvo, kvaliteta hrastovih vrata ovisi o tehnologiji prerade sirovina. Ispravno obrađene sirovine uvijek se pretvaraju u glatka, ne nakošena vrata. Poklopac vrata jednako je važan. Gustoća laka ili boje, uniformnost njihove primjene može ukazivati ​​na dobra vrata.
Hrastova vrata su dobra kupnja. Oni su poput talismana koji će pridonijeti uspjehu i otjerati neuspjeh.

Pogledajte videozapis: NASH 2015 DVD BOX SET Carp Fishing + Subtitles Complete Movie in 1080P (Veljača 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar