Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Staja s drvom

Kada stvarno želite dovesti prigradski prostor u red, samo trebate početi, i sve će raditi

Boraveći u Mitinu, posjetitelj foruma, Marishka ima kolibu na autocesti Novorizhskoye. Na parceli se nalazi lijepa kuća, nalazi se stara štala, garaža. Čini se da je sve u redu, ali se štagalj i garaža raspadaju, i zauzimaju puno korisnog prostora za vile, koji se može urediti: posaditi cvijeće ili drveće, a može se izgraditi i kupatilo sa sjenicom.


Stoga su Marishka i njezin suprug odlučili srušiti sve stare zgrade i preurediti svoju ljetnikovac. Za početak, bilo je potrebno rušiti staru garažu koja se nalazila uz kuću, kako bi se na njenom mjestu sagradila prekrasna šupa. I nakon toga, skini veliku, staru štalu.


Dacha ažuriranje

Počeli su s demontiranjem stare garaže. Na njegovo mjesto odlučio je staviti štalu s drvom. Veličina zgrade je 3,0 * 6,0 metara. Od njih je ispod drvoreza (trijem) 3.0 * 2.0 metara rezervirano.

Mariškin suprug, zajedno sa svojim pomoćnikom, u kolovozu ove godine rastavio je staju i počeo s izgradnjom štaglja (kućnog bloka) s drvarnicom.


Zbog činjenice da je zgrada svijetla (štagalj), odlučili smo se ne upuštati u trakastu podlogu. Olakšali su - zakopali su azbestne cijevi na dubinu od 1,2 metra i izlili ih betonom. Zatim, na vrhu kabelskog pribora izrađenog od drva 150 * 150 mm. Na podu je ležala ploča od 40 kuna. Izgradili smo jednostavan okvir i obložili ga klapnama. Na krovu su napravljeni sanduci i pokriveni su palubom. Cijeli štagalj obojio Propithex.


Na kraju izgradnje, u rujnu, dovršili su propuštanje i provodili struju. Sljedeće godine Marishka je odlučila sagraditi krov i dovršiti novu šupu.

Kao rezultat izgradnje, Šupa se pokazala kao:

  • Veličina 3 * 6

  • Veličina drvene kućice (trijem) 3 * 2

  • Visina fasade 2,9 m

  • Visina stražnje fasade 2,4 m

  • Veličina krova 7 * 4 m

Kao rezultat toga, troškovi za građevinske materijale: drvo, daske, zidne obloge, vrata, 2 prozora, profesionalni listovi, čavli - iznosio je 35 tisuća rubalja

Pogledajte videozapis: CUDOTVORNO DRVO RUJEVINA(Unistava sve bakterije u organizmu) 2016 (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar