Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Univerzalni materijal otporan na vlagu za seosku kuću i stan

Je li moguće kupiti kvalitetan i brendirani materijal i istovremeno uštedjeti.

U glavama mnogih majstora koji završavaju i "DIY" nisu uvijek kompatibilni s takvim konceptima kao što su kupnja visokokvalitetnog i brandiranog materijala i istovremeno štedi novac. "Ili jedno ili drugo", obično kažemo u takvim slučajevima. No, uvođenjem inovacija u materijale za popravak i izgradnju, situacija se promijenila, a kompatibilnost ovih, na prvi pogled, "uzajamno isključivih" koncepata već je više puta potvrđena u praksi.

Zamislite takvu situaciju: počeli ste graditi “kutiju” budućeg doma ili samo planirate graditi, a imate samo približan izračun količine / područja potrebnih materijala za vanjsko i unutarnje uređenje. Ali ne znate točno koliko je ploča potrebno za "ulicu" i koliko za "vnutryanki" (uzimajući u obzir nove particije i pojačanja koja su se pojavila u "kreativnom impulsu").

Nova univerzalna cementna ploča osigurat će vas od straha i nesigurnosti - samo je kupite unaprijed i dovedite do objekta (s malom marginom), stavite ga u veliku gomilu, možete čak i na ulici, ali ispod nadstrešnice i uzeti ga kao potrebno za vanjske i unutarnje radove , I u ovom slučaju, značajno ćete uštedjeti, prvo, na transportu, drugo, na potrošenom vremenu u potrazi za materijalima odvojeno za unutrašnjost i odvojeno za vanjsko uređenje (univerzalni materijal). Treće, u našem nestabilnom vremenu "skakanja" tečaja, možete kupiti ploče za buduću uporabu i uštedjeti na razlici u stopi do početka gradnje ili završne obrade.

AQUAPANEL® cementna ploča Universal je lagana cementna ploča koja koristi agregat od laganih minerala. Ploča je otporna na udarce, ojačana staklenim vlaknima. Njegove dimenzije su 1200 x 900 x 6/8 mm, a težina je oko 7/8 kg / m2. To je prikladan materijal za rad u malim prostorijama i uz minimalan broj obrtnika. Ploče se mogu pomicati na kolicima, ali samo u okomitom položaju ili na paleti pomoću konvencionalnog viličara.

AQUAPANEL® Univerzalna cementna ploča

900x1200x6 mm

Nezapaljiva. Izdržljiv. 100% otporan na vlagu (bez bubrenja i mrvljenja). Ne pokreće gljivice. Ne samo “snijeg, kiša i magla”, već i padovi temperature nisu strašni za takvu peć. Cementna ploča može izdržati 6-satno izlaganje vodenoj pari, bez potrebe za dodatnom hidroizolacijom i ventilacijom, za razliku od materijala od gipsa otpornog na vlagu.

Fleksibilnost samog materijala (zavoja u suhom obliku s radijusom savijanja do 1 metra) omogućuje „izvlačenje“ složenih krivudavih površina od valovitih, konveksnih zidova, pregrada i stropova do oblika kupola i lukova. Cementna ploča je prikladna za pokrivanje i izravnavanje zidova, konvencionalnih stropova, uključujući podrum i podrum, kao i za vlažne i spuštene stropove u negrijanim prostorijama i služi kao odlična podloga za završnu obradu. Ona se "slaže" s bilo kojom vrstom završne obrade: pločicama, dekorativnom žbukom, tapetama, bojama, pa čak i mozaikom. Ona zatvara "mokru" zonu ispod podne obloge, na primjer, kada završava podij za kupaonicu i sudoper. Prikladna cementna ploča i za pokrivanje kamina, peći, prozorskih klupica itd.

Isto tako, ista se cementna ploča može koristiti i za oblaganje fasada - kod oblaganja vanjskih zidova, ograda, nadstrešnica balkonskih krovova, lođa, pa čak i dimnjaka i obloga prozorskih prozora. A ploča je vrlo dobra kao osnova za završnu obradu u zidovima i kućama iz CIP panela.

Ovaj tanki i lagani materijal razlikuje se u brzoj, jednostavnoj i pouzdanoj instalaciji bez upotrebe posebnih alata. Ploča se obrađuje i reže građevinskim nožem i ne zahtjeva prethodno bušenje. Napominjemo da razmak između regala za zidne konstrukcije treba biti od 300 do 400 mm, s težinom pločica do 30 kg / m2, s veličinom pločice 33 x 33 cm. i okolina ne smije biti ispod + 5 ° C.

Materijal se također koristi za obnavljanje fasada zidovima od opeke ili bloka. Istovremeno, vanjska uporaba ploče ograničena je na opterećenje vjetrom (ne više od 1,0 kN / m2), što odgovara približno niskoj zgradi (do 12 m).

Pogledajte videozapis: Pušnica - Generator dima SMOKINGUN cena150-180 EURA (Prosinac 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar