Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Stubište od bambusa

Bambus su stručnjaci označili kao najbolje drvo tisućljeća. I to je potvrdio na punom temelju! Bambus je najbrže rastuća biljka na svijetu.

Neke vrste bambusa rastu na jedan metar dnevno. A ekološke prednosti biljke su očite!


No, posebno značajne osobine materijala, kao što su mala težina, visoka nosivost tijekom transporta, pritisak i savijanje, kao i iznimno tvrda površina, preporučuju bambus kao i drvo za inovativnu konstrukciju stepenica.
Stručnjaci za proizvodnju stubišta BAVEG iz grada Taufkirchena, u blizini Münchena, koriste ovaj "high-tech materijal" i odnedavno intenzivno proizvode bambusove i drvene spiralne stube. Svi dijelovi stuba izrađeni su od višeslojnog diska svijetlo smeđe boje.
Ograde i, sukladno tome, drugi materijali za ljestve također se izrađuju i isporučuju od strane bambusove tvrtke. Kupac može po vlastitom nahođenju odabrati da li će drveni dijelovi stepenica biti lakirani ili nauljeni biološki.
Ravno, bez riječi i jednostavno elegantno. To su osnovna svojstva jedinstvenog dizajna, a to se događa ako se bambus kombinira s drugim materijalima, kao što je čelik, posebice u kombinaciji s ogradom "BAVEG-Milano" i prema tome "BAVEG-Maranello" iz visokokvalitetnog čelika. najbolje odgovara trendu "azijske lakoće".
Stepenice od bambusa pretvaraju sobe u stambene prostore u kojima možete pobjeći od svakodnevnog života i stvoriti vlastiti udoban kutak

Pogledajte videozapis: POLAGANJE GOTOVO LAKIRANIH GAZIŠTA OD PARENOG BAMBUSA (Veljača 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar