Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Krovni sigurnosni sustav

Trenutno se povećava broj vlasnika kuća, koji na krovove postavljaju krovne sigurnosne sustave.

U nedavnoj prošlosti, vlasnici ladanjskih kuća i vikendica bili su zainteresirani kako brzo i jeftino graditi kuću, a istovremeno nisu razmišljali o sigurnosti krova.

Vremenom se sve mijenja, a danas se vrtlari odmaraju ne samo ljeti, nego i zimi, a iz sigurnosnih razloga na svoje krovove ugrađuju snijeg, krovne barijere i prijelazne mostove.

Iz sigurnosnih razloga, osobito ako je kuća visoka, krovište nije dovoljno. Tvrtka "Metal Profile" uspostavila je proizvodnju ograda sa stubama greda 30 cm.

Ako planirate obavljati popravke na krovu, onda morate kupiti krovni most.

Ažurirana platforma mosta postala je šira i praktičnija, a površina platforme "zarasla" je malim zubima koji sprečavaju klizanje prilikom hodanja.

Zahvaljujući posebnoj perforaciji, čvrsti sanduk više nije potreban. Montažni nosač je duži, a rupe su dizajnirane za bilo koji nagib navoja.

Zimi ne možete bez snijega. Sakupljajući se na krovu, snijeg se pritisne i tijekom odmrzavanja može naglo pasti sa svom težinom na vas ili na vaš automobil.

Da biste spriječili lavinu snijega, morate kupiti cjevasti zaštitnik od snijega.

To su ravne cijevi, pocinčane i izvana i iznutra. Za spajanje cijevi koristi se poseban alat za presovanje, koji ima svaka cijev.

Gumene brtve predviđene su za čvrsto pričvršćivanje. Ovi nosači su povećani i smješteni pod bilo koje sanduke.

Pogledajte videozapis: Hidroizolacija terase - polimer cementni sistem 2 (Siječanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar