Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Sva boja - u slučaju!

Ni jedan gram boje neće biti uzaludan za vrijeme popravka - zahvaljujući novom obliku koji se ne prolije

Ako ste ikada morali slikati strop i zidove, onda sigurno, guranje stepenica, držali ste pladanj boje u rukama i brinuli se da će se okrenuti i sadržaj neće biti na podu. Kako bi se izbjegli takvi problemi, građevinski radnik Ben Mayberry iz SAD-a poboljšao je uobičajenu posudu za boju, pretvarajući je u praktični alat koji se ne prolijeva.

Razvoj, zove Paint handyje okrugli metalni disk s niskim stranama, unutar kojeg je smještena tkanina od mikrovlakana. Prije bojanja boja se ulije u uređaj, valjanjem ili četkom na površinu tkanine. Boja se apsorbira duboko u tkaninu i ne prolije, čak i ako se uređaj okrene i protrese. Za praktičnost, metalni disk je opremljen gumenom trakom - ladica za boju može se pričvrstiti na ruku.

Također, paletu ne treba prati nakon upotrebe, ako sljedeći dan nastavite raditi - samo je stavite u hladnjak tako da se boja ne osuši.

Kako odabrati dobru boju i žbuku, pročitajte ovdje. Preporučujemo i čitanje materijala o izradi boja kod kuće. Pogledajte video o tajnama ukrasnog zidnog slikarstva na našem portalu.

Pogledajte videozapis: PRAVIMO DIMNU BOMBU U BOJI! (Veljača 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar