Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Mal, da ukloni!

Među obiteljima bežičnih alata, Hilti SF 2-A je najmanji. Pogledajte kako se udobno nalazi u ruci operatera na slici!

Kao oglašavanje

No prvi dojam je često varljiv: snažan motor, produktivni mjenjač, ​​pouzdana stezna glava i elektronika s najmodernijim softverom skriveni su u kompaktnom kućištu, a baterija s više od 28 Wh energije osigurava intenzivan rad dugo vremena.

Pogledajte tehničke podatke o brojevima na suho. Oni će vam reći bolje od bilo koje riječi na što je ovaj najmanji predstavnik tehnologije Hilti baterije sposoban.

Ovaj se alat može primijeniti u raznim industrijama. Unutarnje uređenje, ožičenje, vodovod, instalacija ventilacije i niskonaponska oprema - to nije potpuni popis područja u kojima SF 2-A može biti korisna. Novi odvijač će biti tražen i uparen s moćnijim alatom. Na primjer, tamo gdje je rad na teško dostupnim mjestima važan, ili je potrebno izvesti intenzivno višestruko pritezanje vijaka. Teški alat za to je previše zamoran, a često i jednostavno nemoguć!

Također će se primijeniti i na naše dijete u industrijama koje nisu izravno vezane uz gradnju: montažu namještaja, stolarske radove, popravke vodovoda i električara, ugradnju vrata i prozora, serijsku montažu raznih električnih uređaja.

Osobitost kvalitetnog alata je visoka razina ergonomije: savršeno izbalansirano tijelo, vrlo udobno prianjanje. Pogledajte kako odvijač na fotografiji leži u ruci radnika! Mnogi proizvođači ultra-kompaktnih alata skrivaju bateriju unutar ručke. Evo odgovora na pitanje zašto dizajneri to nisu učinili s SF 2-A. Uostalom, onda glavna ručka ne bi bila toliko prikladna za zgrabiti prstima, a masivni gornji dio bi nadmašio, stvarajući osjećaj prekomjerne gravitacije.

Gumirani dijelovi odvijača i baterija ne samo da pouzdano štite instrument od vanjskih oštećenja, već i ne oštećuju osjetljive površine. Stručnjaci, dekorateri, stolari, montažeri ugrađenog namještaja i ormarića trebaju to cijeniti.

Još jedna značajka SF 2-A je osvjetljenje radnog područja bez sjena. Dva svijetla LED dioda ugrađena u dnu kućišta, čine rad ugodnim čak iu uvjetima potpunog nedostatka rasvjete.

Kvaliteta alata potvrđuje se razdobljem „Bez troška“ - bezuvjetno jamstvo koje vrijedi godinu dana od datuma kupnje odvijača. Razdoblje bez troškova za bateriju je dvije godine. Tijekom tog vremena, bilo kakve smetnje, čak i one koje su uzrokovane normalnim trošenjem alata, u servisnim centrima Hilti su besplatne.

Nova kompaktna baterija velikog kapaciteta B 12 / 2,6 Ah bit će izvor napajanja za baterijsku platformu, koja će uključivati ​​najmanje tri akumulatorska alata i novi C4 / 12-50 punjač. Osobitost nove baterije odmah udara - to je jedina 10,8-voltna baterija na tržištu s naznakom stanja napunjenosti! "Mrtva" baterija neće iznenaditi vlasnike našeg instrumenta. U svakom trenutku možete vidjeti koliko je energije pohranjeno u baterijama i procijeniti preostalo radno vrijeme.

A ako već imate alate na drugim platformama za baterije? Uostalom, Hilti je uvijek tvrdio da su njegovi punjači univerzalni i da mogu puniti bilo koje litij-ionske baterije? To je istina i ne nalazimo se iz naših riječi! Kontaktni dio nove baterije je toliko minijaturan da ga ne možete spojiti izravno na standardni punjač. No, Hilti izdaje poseban adapter CA-B12.Za korisnike koji već posjeduju Hilti alat za baterije u svom arsenalu, nema potrebe za kupnjom zasebnog punjača, već će biti dovoljno.

Vrijeme punjenja nove baterije ne ovisi o vrsti punjača i iznosi 35 minuta.

Još jedna novost koju diktira mobilnost novog alata je futrola. Pogodno je smješten na remenu strojara i omogućuje trenutačnu spremnost za rad odvijača. Ova inovacija bit će cijenjena od strane industrijskih penjača, montažera na velikim visinama i svih onih koji moraju raditi u skučenim uvjetima.

Kao i uvijek, u posljednjim danima godine Hilti održava blagdansku promociju. Samo do kraja prosinca možete kupiti SF 2-A po posebnoj cijeni. Ovo je izvrsna prilika za novopridošlice da se upoznaju s Hilti alatom, iskusnim korisnicima kako bi upotpunili svoj arsenal kompaktnim i svestranim alatom, pa čak i ljudima koji su daleko od profesionalne konstrukcije, kako bi prijatelje koristili kao novogodišnji dar kod kuće.

Pogledajte videozapis: Buba Corelli - Comfort (Official Video) 4K (Rujan 2019).

Ostavite Komentar