Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Nadstrešnica za dva automobila i klizna vrata

Tijekom praznika, oleg11 je radio na njegovoj parceli i izgradio nadstrešnicu za dva automobila i klizna vrata

Na parceli, oleg11 nije imao vrata za ulazak i parkiranje automobila, a općenito parcela još nije bila uređena, pa je tijekom ljeta odlučio popuniti ovu prazninu.
Izgradnja vrata oleg11 odlučila je započeti za vrijeme odmora. I ukupno za 40 dana, on i njegov sin su izgradili ogradu, nadstrešnicu i klizna vrata na upravljačkoj ploči.
nadstrešnica
Započela je izgradnja nadstrešnice od polikarbonata. Isprva sam htjela sama saviti cijevi, ali ništa se nije dogodilo bez iskustva. Tada sam pronašao stručnjake koji su za 300 rubalja. saviti sve cijevi do željenog radijusa.
Zatim je pričvrstio okomite cijevi, privezao na njih zasvođenu konstrukciju, na koju je kao krovni pokrov pričvrstio plavi polikarbonat.

vrata
Vrata na ulazu u stranicu oleg11 odlučio je napraviti automatsko, radeći s konzole. Stoga sam kupio sve potrebne dijelove - skup valjaka i automatizaciju.
Stupovi za lukove zakopani su u zemlju 1 metar i odrezani na razini na visini od 2,1 m. Vrata su bila sastavljena od kvadratne cijevi 60x30 mm. Veličina vrata bila je 3,6 x 1,8 i plus 1,8 m trokutna protuteža, a ogradu i vrata obložio je profesionalnim plahtama.
Nakon instalacije vrata, počeo je instalirati automatizaciju. Morao sam se s njime baviti, nije odmah uspio, morao sam kontaktirati korisničku podršku, koja radi non-stop i besplatno. A automatizacija je radila poput sata.
materijali
Duljina nadstrešnice iznosi 10,5 m, a visina mu je 3,5 m. Za njegovu izgradnju upotrijebljeno je 10 stupova 60x60 duljine 3,5 m. Kao gornji dio korištena je cijev od 40 x 80 po 10,5 m. Svaka od šest lukova imala je cijev od 25x40. 25x25 mm i duljine 4,4 m

Još jedna korištena uzdužna cijev 20x20 dužine 2,1 m u količini od 35 komada.
Za pokrivanje krova korištene su dvije ploče od polikarbonata debljine 8 mm i dimenzija 2,1 x 12 m. Za pričvršćivanje na cijevi korišteno je 200 termičkih perilica, šest spojnih i deset završnih profila i 250 metalnih vijaka. Ostaci cijevi korišteni za hrpu lukova

Odbor
Ako je moguće - bolje je skupljati metalne lukove i polikarbonat na tlu, a zatim voziti dizalicu i podići je.


Objavio sudionik foruma "Kuća i kuća" oleg11
Urednik: Roman Adamov

Pogledajte videozapis: Garaža za dva avta + lopa z drsnimi vrati (Travanj 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar