Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Zanimljiv krov za pergole

Nekoliko traka tkanine za tende i vijenac od jednostavnih žarulja stvaraju atmosferu restorana uz more.

Ljeto se nastavlja, ali za mnoge ljude odmor i more ostaju iza sebe, a sve se više moraju odmarati od kućanskih poslova na području svoje parcele. Vlasnik seoske kuće na slici ispod bio je stara pergola, ostala od prethodnih vlasnika. Planirano je da će za nekoliko godina biti obložena vinova loza, koja će dati gustu sjenu i pretvoriti ovo malo dvorište s roštiljem u prekrasno počivalište.

Ali sad sam htjela uživati ​​u ljetu, tako da je nađen elegantan i proračunski izlaz iz situacije: pruge tende na krovu sjenice. Kupljena tkanina za tende bila je dovoljno široka, pa je tako da je vjetar manje nosio, komadići su se dužali na jednake dijelove. Ispalo je četiri trake. Trebalo je pola sata da obrubi rubove šivaćeg stroja. A za pričvršćivanje traka tende na drvce dodaju im se ušice

Zatim su trake jednostavno navučene kroz poprečne prečke pergola i pričvršćene vijcima kroz umetke. Tako se na kraju sezone tenda može lako ukloniti i pohraniti. Jasno je da takva sjenica nije pogodna za uporabu tijekom cijele godine.

Tada je napravljena rasvjeta: na strop je bila pričvršćena vijenac sa žaruljama sa slovom W.

Nekoliko sati rada, a sada sjenica ne daje samo sjenku: pojavio se osjećaj restorana na obali, u kojem je tako ugodno ljenčariti. Noću se taj osjećaj pojačava.

Kao što vidimo, još dvije trake tende mogu biti dodane na krov vidikovca, a zatim će biti potpuno zatvorene. Ali ova stvar u lijevom kutu, prekrivena zelenom ceradom, je peć za roštilj. Za sigurnost od požara, ostala je otvorena.

Pogledajte videozapis: DUT INTERIJERI- uređenje Kurije Vučetinec (Ožujak 2020).

Загрузка...

Ostavite Komentar