Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Za opuštanje - pod tušem

Višefunkcionalna tuš kabina Aquabox - istuširajte se, opustite se u sauni i provedite opuštanje

Čistoća - osoba uvijek teži tome i pokušava stvoriti najudobnije uvjete u svom domu tako da se može tuširati ili okupati u mirisnoj kupaonici u bilo koje doba dana. Talijanski dizajneri Massimo Bruner nude novi projekt - višenamjensku tuš kabinu Aquabox, koja pomaže ne samo održati vaše tijelo čistim već i značajno uštedjeti vodu.


Aquabox tuš kabina kombinira funkcije običnog tuša, umivaonika i kupke. Uređaj ima kompaktan moderan dizajn i opremljen je inovativnim sustavima koji su odgovorni za pročišćavanje vode koju čovjek koristi za vrijeme kupanja. Uređaji za čišćenje ugrađeni su izravno u kabinu i dio su cjelovitog sustava koji ima kapacitet i kapacitet za čišćenje i konzerviranje do 80 litara vode. Nakon što se voda obrađuje i sakuplja u posebnom spremniku, može se koristiti za različite kućne potrebe.
Tuš kabina je opremljena dodatnim funkcijama koje omogućuju stvaranje efekta kiše, sauna pod tušem, terapiju bojama i osvjetljenje unutar kabine.

Moderan dizajn uspješno spaja kompaktnost i atraktivan izgled, tako da se kabina može ugraditi u kupaonicu bilo koje vrste, brzo i jednostavno prenijeti na drugo mjesto.
Reciklirana voda može se koristiti za ispiranje WC-a ili za zalijevanje biljaka.

Pogledajte videozapis: Kako, kada i s kim žene svršavaju - Seksurbacije Podcast #13 by Marina Krleža (Listopad 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar