Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Terasirani podovi: drvena plastika ili plastika?

Predstavljeni su novi terasasti podovi od plastike i drvenih vlakana.

Skoro svatko od nas sanja o prekrasnoj, njegovanoj terasi. Glavni element terase je pod - dobar, kvalitetan i izdržljiv. U isto vrijeme na nju postavljamo estetske zahtjeve - želimo da površine imaju atraktivan izgled i ugoditi oku.

Tvrtka NATURinFORM GmbH predstavila je novi proizvod - masivni pod za terase od plastike i drva. Površina novog pokrova terase ima izgled i teksturu prirodnog drva. Na poleđini poda je blago valovita.

Terasni premazi zahtijevaju malo održavanja i održavanja površina, bez potrebe za bojanjem poda ili tretiranjem uljem.

Terasirani premazi napravljeni su od drvo-polimernih kompozita, koji imaju nesumnjive ekonomske prednosti i dobre pogonske kvalitete. Udobno se kreće po podu, dok površina stvara maksimalnu otpornost na klizanje.

Unatoč naporima developera, drvo-polimerni kompoziti još uvijek nisu blizu teksturi pravog drva. Terasirani podovi su vrsta mješavine od plastike i drva koja kombinira pozitivne strane oba materijala i daje površini izdržljivost.

Sastav novog proizvoda uključuje oko 30% plastike i 70% drvenih vlakana. Materijal za polaganje može biti instalacijski sustav za podove od drvo-polimernih kompozita. U slobodnoj prodaji terasasti podovi mogu se naći u 2012 u tri boje - smeđa, siva i antracit.

Загрузка...

Ostavite Komentar