Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Finska sauna u dvorištu

Imamo tradiciju s prijateljima: svake godine 31. prosinca idemo na kupanje s prijateljima. Tko se od nas ne sjeća ove fraze? Ali ne možete čekati do 31. prosinca i uživati ​​u trajektu kada želite

Mala kuća, vrsta kolibe u vašem dvorištu može biti prekrasna finska sauna, koja će savršeno nadopuniti svaku kuću ili kućicu. Prema finskom amaterskom društvu, gotovo svaki Finac ima sličnu saunu u kući negdje u jednom od nekoliko desetaka tisuća jezera ove najsjevernije europske zemlje. Za Fince, sauna je način života, to je cijela filozofija.


U tradicionalnoj finskoj sauni drvo se spaljuje. Sauna se obično nalazi u maloj kući u blizini jezera ili rijeke. U Sjevernoj Americi većina ovih sauna nalazi se u dvorištu i ima tuš, koji uspješno zamjenjuje mještane kupanjem u rijeci. Za pravu finsku saunu potrebno je nekoliko stvari. Možete sami izgraditi kadu prema jednom od postojećih planova i crteža. Međutim, u vašem dvorištu postoje gotovi kompleti za izgradnju saune koji će učiniti vaš zadatak mnogo lakšim i omogućiti čak i novajliji da na kratko sagradi zgradu (zaustavit ćemo se na tim setovima zasebno).


Konstrukcija djevičanske bobice iz tvrtke "Mr. Sauna" omogućit će vam da izgradite saunu praktički "magijom". Postoji nekoliko dizajnerskih rješenja za ovu saunu, a njezina konstrukcija zahtijeva korištenje samo nekoliko jednostavnih alata. Nije potrebna konstrukcija okvira ili izolacijski radovi. To su gotove, samostalne kućne saune s vanjskim zidovima djevice. Sve što trebate za korištenje ove saune je izgradnja krova i ugradnja sustava grijanja koji radi na drvetu kako bi se u potpunosti stvorila slika prave finske saune.

Pogledajte videozapis: Sauna u vlastitom domu (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar