Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Flamer strateški objekt

Pa, ovdje je vrijeme i dijelim svoje plićake ...

Dakle, došlo je vrijeme za napraviti - toalet, glasno, na francuskom, pomisli Flamer, gledajući oko svog komada zemlje, ograđenog s jedne strane.

Isprva je odlučio putovati svim trgovinama za drvnu građu u okrugu i otkrio da je neki tip objekta 7,5 tisuća metara, visok 2 metra u grebenu, a kad je Flamer bio visok 182 cm, bio je nizak i uski, ne okrećući se. Općenito, potraga mu nije dala ništa pozitivno i odlučio je sve izgraditi sam.

izgradnja

Mislio je da će prije ili kasnije morati naučiti graditi, a onda je odlučio krenuti iz toaleta. Okrenuo je rukave i počeo kopati rupu. Pokazalo se da je duboka 1,5 metara, čvrsta glina. Pijesak je zaspao 20 cm. Napravio je kutiju od drva da zidovi jame ne bi puzali. To očekuje najmanje tri godine. Ispod poda i oko toaleta sve je prekriveno pijeskom.
Zatim je napravio postolje za zahod u obliku ugla od 50x50 (štandovi su upakirani u zemlju za pola metra). Tada je Flamer kupio 10 šestmetarskih ploča 100x40 po kadru (1500 rub). Okvir izrađen u jednom danu. Sve ploče koje su korištene u izgradnji, obrađivao je "Senezh-Bio" kako ne bi ginlo.

Sljedećeg dana, postavio je okvir na pijedestal, otišao i kupio za nekoliko šetača, u svom automobilu, 20 šestmetarskih ploča 100x25 na grubu kožu (1920 rubalja). Treći dan je otišao na šivanje okvira.
Četvrtog dana kupio je jednostavna puna vrata širine 60 cm širine (1700 rubalja s kutijom) i stavio ih na svoje mjesto. Istog dana, kupio je 10 dasaka od 100x25 na krovnom okviru (960 rubalja), okvir je napravljen, a zatim podignut na svoje mjesto.

Ispostavilo se da je toalet visok 2 metra do stropa, a nakon što se pokrije iznutra, bit će nešto niži. Dimenzije oko perimetra su 1x1,5 metara.

ventilacija

Ispod, duž perimetra, Flamer je namjerno ostavio prazninu, na vrhu spoja krova i zidova također će postojati utor za ventilaciju. Flamer vjeruje da u zimi između odbora neće puhati.

Zatim je napravio krovnu oblogu ispod mekog krova (~ 2000 rubalja na krovu), pokrio je krov šperpločom izravno na krovnom filcu i stavio meki krov na vrh.

Zidovi su bili obloženi izolacijom od vjetra, a zatim sa sporednim kolosjekom (~ 2000 rubalja).

Što se tiče troškova, što je već učinjeno, uzimajući u obzir sporedni kolosijek, krovove i unutarnje uređenje, Flamer se nada da će se zadržati u krugu od 11 tisuća, što je prilično malo za puni kabinet promišljenosti.

objašnjenja

Na zemljištu nema ničega osim toaleta i poslužit će kao spremište za svaku sitnicu.

Stoga je takva veličina namjerno odabrana tako da je još uvijek bilo mjesta ispod polica.

Pa, još jedan važan detalj koji Flamer ne voli kada se prostor "ruši".

Kao ukras, Flamer je kupio vremensku krilu, izradio je postolje za nju, koja se temeljila na pocinčanoj kanti od 9 litara.

Sama lopatica se malo izmijenila, oslikala strane svijeta u različitim bojama, tako da je bila zabavnija, i podigla je na krov.

Uraaa !!! Objekt je izgrađen.

Pogledajte videozapis: What is Consciousness? What is Its Purpose? (Studeni 2019).

Загрузка...

Ostavite Komentar